DIVA sărbătorește 8 ani în România

0
1268

DIVA împlinește mâine 8 ani și continuă să fie una dintre cele mai relevante televiziuni internaționale tematice din România.  

DIVA este televiziunea cu design feminin,parte din portofoliul NBCUniversal International Networks și sărbătorește, pe 3 octombrie 2018, 8 ani de la lansarea brandului în România.

 De-a lungul timpului DIVA a difuzat programe internaționale celebre și variate apreciate de publicul român precum serialele dramatice :  Soția perfectă (The Good Wife), Dr. Foster, serialele de comedie  Neveste disperate (Desperate Housewives) și Fetele Gilmore (Gilmore Girls), serialele dramatice pe teme medicale precum Anatomia lui Grey(Grey’s Anatomy) și Camera de gardă(Chicago Med), serialele de inverstigații precum MonkMiss MarpleLege și ordine (Law and Order), Crimele din Midsomer (Midsomer Murders), Castlesau Hawaii 5.0 (Hawaii Five.0), dar și filme internaționale celebre. Cu ajutorul celebrei serii de Filme de Crăciun, DIVA a oferit de-a lungul timpului conținut sezonier unic pentru întreaga familie.

 La a 8-a aniversare, DIVA difuzează în continuare seriale de succes, în premieră în România, ca: 

  • Crimele din Midsomer, sezonul 20 – joia de la 21:00
  • Profesorul T. (Professor T.) – două episode, marțea de la 21:00
  • Hawaii 5.0, sezonul 8 – trei episode, lunea de la 21:00
  • Misterele scrisorilor pierdute (Signed, Sealed, Delivered), sezonul 4 – duminica de la 16:00
  • Castle, sezonul 4 urmat de sezonul 5 – de luni până vineri de la 19:00 – în premieră la DIVA

 DIVA invită telespectatorii să urmărească combinația de filme atent selecționate atât în prime-time cât și în după-amiezele de weekend, dar și serialele cu detectivi geniali și carismatici alături de programe special selectate pentru publicul român.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.