Răspunde la întrebarea de concurs și ai șansa să câștigi una dintre cele 2 invitații duble la filmul Papillon, valabile la Cine Globe Auchan Titan.

Câștigători: Cosma Alina-Madalina și Anton Florina

A fost condamnat pe nedrept. Și din prima secundă și-a început lupta acerbă pentru libertate. Hotărât să se întoarcă la iubita lui, Papillon (Charlie Hunnam) încheie o alianță neobișnuită cu înstăritul Louis Dega (Rami Malek) care, în schimbul protecției sale, îi oferă eroului nostru banii necesari pentru a pune în practică un plan de evadare.

Răspunde la întrebarea de concurs și poți câștiga 2 invitații la filmul Papillon:

Interpretul lui Louis Dega, aliatul lui Papillon în film, a devenit actorul momentului odată cu rolul lui Freddie Mercury din Bohemian Rapsody, pentru care a fost răsplătit cu un Glob de Aur. Care este numele său?

  1. Rami Malek
  2. Miles Teller
  3. Nicholas Houlte

Invitațiile sunt valabile la Cine Globe Auchan Titan din București. Câștigătorii vor fi contactați pentru a furniza CNP-ul. Câștigătorii afisați, vineri, pe site pot merge la film cu buletinul în perioada 28 ianuarie – 31 ianuarie. Programul rulării filmului îl găsiți pe site-ul Cine Globe Auchan Titan.

Din 18 ianuarie, Papillon, celebra epopee a lui Henri Charrière despre supraviețuire, nedreptate, dar și despre puterea prieteniei și a loialității primește o nouă ecranizare: dură, spectaculoasă și emoționantă. Papillon, cu Charlie Hunnam și Rami Malek. Un film distribuit de Vertical Entertainment. Mergi la cinema din 18 ianuarie.

33 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.