Vă oferim șansa de a testa împreună beta-ul privat pentru action-shooter-ul Tom Clancy’s The Division 2 și pentru a face acest lucru posibil punem la bătaie 20 de coduri pe sistemul primul venit – primul servit, DAR…

Ce e de făcut și ce nu

Vă rugăm, cei care își aleg un cod să specifice la secțiune de comentarii pe care anume l-au luat, pentru a fi corect atât pentru noi cât și pentru ceilalți care-și doresc să joace jocul. De asemenea, luați decât un singur cod, iar dacă vreți să chemați și prietenii spuneți și lor de acest post. Vom verifica acest lucru, iar cei care nu sunt “cuminți” îi vom lua în vizor și nu vor mai fi acceptați la următoarele “giveaway-uri” (vom avea în permanență).

Unde bag codul și pe ce pot juca?

Redeem-ul se face de la adresa https://redeem.ubisoft.com/thedivision2/ și va trebui să vă logați cu contul Ubisoft. Înainte de a scrie codul vă alegeți pe care platformă doriți să faceți testul (PlayStation 4, Xbox One sau PC).

Când are loc testul private beta?

E bine de știut că, în mod normal, accesul în private beta se face numai pentru cei care au pre-comandat jocul. Private Beta va avea loc în perioada 7 – 11 februarie, iar lansarea oficială a jocului va avea loc din 15 martie 2019 pe consolele menționate și PC.

O mică surpriză ar mai fi că toți care participă la acest Private Beta vor avea acces la Capitol Defender Pack în versiunea finală a jocului!

Lista cu coduri:

 1. NCAN-XYC3-N4YB-MMPH
 2. UVFM-7MCM-6BLW-9BYC
 3. MWEC-AD8L-RLUY-L3X9
 4. T8HA-P7BP-7AU8-CN37
 5. UWN8-NCY6-9DKN-FM8C
 6. HL4M-P9N9-GF63-GCYC
 7. A8DV-MECX-ACDF-TJ9U
 8. 8DLC-4VHB-TGJ6-AYF3
 9. ALTG-LGVR-NTCH-LA3B
 10. AG7M-8T6L-JDNT-MQE9

De ce sunt doar 10 coduri?

Pentru a avea cât mai multă lume posibilitatea de a prinde un cod pentru Private Beta, am făcut un giveaway și pe pagina noastră de Facebook unde găsiți și celelalte 10 coduri!

De asemenea, după sesiunea de Private Beta vă așteptăm să ne spuneți părerea voastră despre el.

Tom Clancy’s The Division 2

Au trecut şapte luni de când un virus mortal a lovit New York-ul şi restul lumii, paralizand populaţia. În acel moment a fost activată The Division, o unitate de agenţi civili, ca fiind ultima formă de apărare. De atunci, unitatea Division a luptat continuu pentru a salva ceea ce a mai rămas.

Pentru Division, miza este mai mare ca oricând. Washington D.C. – cel mai bine păzit oraş din lume – este in pericol şi intreaga naţiune se află in pragul colapsului. Dacă Washington-ul este pierdut, naţiunea va cădea. Ca agent Division, aflat pe câmpul de luptă de şapte luni, tu şi echipa ta sunteţi singurii care pot opri decăderea societăţii după pandemie.

Dezvoltat de Ubisoft Massive, impreună cu celelalte echipe care au creat Tom Clancy’s The Division, Tom Clancy’s The Division 2 este un open-world online, o experienţă RPG de tip action-shooter a cărui acţiune are loc intr-un Washington D.C. aflat in colaps. Background-ul nou şi bogat include o serie de medii realiste, superbe şi emblematice in care jucătorii vor avea parte de o lume autentică, sisteme complexe RPG şi acţiune rapidă. Joacă singur sau în co-op, într-o echipă de până la 4 jucători, pentru a îndeplini o serie de activităţi, de la campania principală până la meciurile PvP şi Dark Zone – în care totul este posibil.

Mulțumim Media Galaxy.


2 COMENTARII

 1. Am activat cheia 5. Las comment si aici (cu intarziere) in caz ca unele persoane poate nu verifica postarea de pe facebook. Thanx 😀

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.