HAPPYCINEMA te ajută să faci surprize unei femei importante pentru tine

0
1327
Ascultă acest articol


În săptămâna 1-8 martie pregătim cu toții daruri simbolice pentru femeile cărora vrem să le mulțumim: mame, prietene, surori, iubite și soții.

Happy Cinema oferă ocazia atât femeilor cât și bărbaților să se relaxeze la cinema și să obțină fără efort un cadou de dăruit.

La început de primăvară, orice client care cumpără bilete în perioada 1-8 martie direct de la Happy Cinema primește o invitație valabilă între 9 și 15 martie, destinată unei doamne sau domnișoare, în limita stocului disponibil.

Fiecare client poate primi o singură invitație indiferent de numărul biletelor cumpărate, care poate fi folosită cu excepția avanpremierelor și a animațiilor și care nu include costul ochelarilor 3D. Invitațiile pot fi folosite exclusiv de către femei în perioada 9-15 martie, pentru o singură intrare, în limita locurilor disponibile în sală.
Regulamentul campaniei poate fi accesat aici.

Printre filmele care vor rula la început de martie se numără Green Book: O prietenie pe viata, câștigător a 3 premii Oscar pentru Cel mai bun film, Cel mai bun actor în rol secundar (Mahershala Ali) și Cel mai bun scenariu original, dar și mult așteptatul Captain Marvel 3D, care poate fi vizionat în avanpremieră pe 7 martie.

HAPPYCINEMA® este prezent în București (Liberty Center, Sos. Progresului Nr. 151-170), Focșani (Focșani Mall, Calea Moldovei 32) Buzău (Galleria Mall Buzău, Bulevardul Unirii 301A) și Alexandria (Winmarkt, Strada Libertății 242, etaj 3).

HAPPYCINEMA® este cinematograful întregii familii, pentru toți cei care îşi doresc să râdă cu poftă, să aibă aventuri care taie respirația sau să trăiască momente de suspans în 3D.

Detalii și program: www.happycinema.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.