Din 11 iunie, HISTORY® transmite, în fiecare marți, de la ora 21:00, în premieră și exclusivitate, serialul „Proiecte imposibile”. Producția prezintă o serie de proiecte inginereşti moderne, considerate de neconceput acum câţiva ani. În fiecare episod al serialului, este prezentat câte un proiect inedit, care deși pare imposibil de realizat, impactează în mod real viitorul omenirii.

Printre acestea se numără construcția celei mai mari clădiri mobile din istorie, a unui zgârie-nori foarte înalt, construit pentru a supraviețui cutremurelor de foarte mare intensitate, a unui stadion sportiv inspirat de un vechi templu roman și a unui pod care poate fi ridicat, în timp ce rămâne deschis traficului. Pe lângă super structuri, episoadele prezintă și proiecte menite să protejeze omenirea de eventualele dezastre naturale și consumul de resurse naturale.

Astfel, pentru a evita dispariția orașelor ca New York, Veneția sau Tokyo, inginerii se luptă cu fenomene ale naturii, găsind soluții ingenioase precum, ziduri împotriva inundațiilor, tuneluri subterane de deviere a apelor sau proiecte de apărare împotriva furtunilor.

De asemenea, în serialul „Proiecte Imposibile” sunt dezvăluite și detalii despre construcția noului pod din Tappan Zee, a metroului din Los Angeles, dar și despre cucerirea Articului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.