Răspunde la întrebarea de concurs și ai șansa să câștigi una dintre cele 3 invitații duble la filmul Pokemon Detective Pikachu, valabile la Cinema City Sun Plaza.

Câștigători: Lupu Daniel-Mihai, Denisa Tica, Popescu Raluca

Din 7 iunie, adorabilul Pikachu (Ryan Reynolds), amnezic și dependent de cafeină, e detectivul de care tânărul Tim (Justice Smith) nu știa că are nevoie. Dar cu toții avem nevoie de un Pokémon. Răspunde la întrebarea de concurs și poți câștiga 3 invitații la filmul Pokemon Detective Pikachu:

Personajul Locotenent Yoshida din film este interpretat de acest actor premiat cu Oscar pentru rolul din Last Samurai, unde a jucat alături de Tom Cruise. Care este numele său?

  1. Ken Watanabe
  2. Takuya Kimura
  3. Takashi Miike

Invitațiile sunt valabile la Cinema City Sun Plaza din București. Câștigătorii afisați, luni, pe site pot merge la film în perioada 10 iunie – 14 iunie. Programul rulării filmului îl găsiți pe site-ul Cinema City. Câștigătorii pot merge la film cu buletinul și cu mailul de confirmare pe care îl vor primi (printat sau pe telefon), care conține perioada de valabilitate a invitației.

Găsește-ți și tu unul în POKÉMON DETECTIV PIKACHU. Fenomenul mondial ajunge din 7 iunie pe marile ecrane, în regia lui Rob Letterman, cu Ryan Reynolds, Justice Smith, Suki Waterhouse, Ken Watanabe. O producție Legendary Pictures în asociere cu Toho Company, distribuită internațional de Warner Bros. Pictures și în România de Vertical Entertainment. Vino să te distrezi la cinema din 7 iunie și fă echipă cu o legendă. Vizionează-l în 3D, subtitrat sau dublat.

28 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.