Ascultă acest articol


NVIDIA și Ubisoft au anunțat că NVIDIA® GeForce RTX™ este platforma grafică oficială pentru noul joc al celor de la Ubisoft, Watch Dogs®: Legion, care urmează să fie lansat în 2020.

Watch Dogs: Legion va utiliza ray tracing în timp real și alte tehnologii avansate de gaming dezvoltate de NVIDIA pentru a crea o grafică superbă în al treilea titlu al francizei „open world” cu poveste de tip „action-adventure”, Watch Dogs.

“Ubisoft încearcă mereu să recreeze orașele prezentate în jocurile lor, și ray tracing va adăuga noi niveluri de detalii pentru a reda fidel Londra în Watch Dogs: Legion,” spune Matt Wuebbling, head of GeForce marketing la NVIDIA. “NVIDIA este implicată în lansările Watch Dogs încă de la începuturile francizei, și suntem pregătiți să îi uimim pe gameri cu implementarea ray tracing-ului în cel mai nou titlu.”

Ray tracing este tehnica grafică avansată folosită pentru a le oferi filmelor efecte vizuale realiste. Plăcile grafice NVIDIA GeForce RTX integrează nuclee configurate special pentru a accelera ray-tracing-ul. Astfel, efectele din jocuri pot fi randate în timp real.

“Acțiunea din Watch Dogs: Legion se petrece într-o versiune din viitor a Londrei, care este prezentată cu un nivel de realism care nu putea fi atins decât cu ray tracing” declară Chris Early, vice president of Partnerships & Revenue la Ubisoft. “GeForce RTX duce gamingul în viitor, de aceea considerăm că este platforma perfectă pentru Watch Dogs: Legion.”

Watch Dogs: Legion va oferi noi inovații în materie de gameplay. Gamerii vor putea să recruteze și să joace în rolul fiecărui personaj din open world-ul din Londra, iar fiecare dintre aceștia are o poveste, personalitate și un skillset unic, putând perzonaliza propria echipă. De asemenea, gamerii se vor putea alia cu prietenii pentru a elibera Londra în patru misiuni de tip co-op, challenge-uri, și evenimente zilnice.

Mai multe detalii sunt disponibile pe www.nvidia.com.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.