La ce ne așteptăm de la Spy Wars/„Războiul spionilor”

Spy Wars vine a fi probabil unul din cele mai concrete seriale documentar pe un subiect interesant din ultima vreme. Spionaj, pur şi simplu.

0
2021
Ascultă acest articol


Am avut, week-end-ul acesta, ocazia să vedem anticipat primele trei episoade din noul serial documentar marca HISTORY, Spy Wars/„Războiul spionilor” care pentru prima dată l-a avut în rol de gazdă şi narator pe cunoscutul actor Damian Lewis, pe care îl cunoaştem din seriale precum Homeland sau Billions.

Spy Wars este o nouă serie al cărui subiect este lumea spionajului. Figuri importante din Războiul Rece sau ceva mai actual, cum a fost schimbul de spioni din 2010, sunt subiectele principale ale acestui nou documentar de 8 episoade. Vom vedea oameni care au trăit momentele acelea sau care au făcut parte din ele şi vor fi intervievaţi de cunoscători în materie şi experţi.

Cu un aspect elegant şi cinematografic fiecare episod este o experienţă unică şi o poveste de spionaj peste ce suntem obișnuiți să vedem în filme şi seriale. Evenimente reale, reproduse într-un mod excelent şi susţinute de invitaţi care vorbesc deschis despre subiectele fiecărui episod, Spy Wars se prezintă ca o nouă emisiune de o calitate premium şi HISTORY se vede că face alegeri bine. Cu o durată de peste 40 minute per episod, conţinutul este atât informativ cât şi detaliat. Damian Lewis reuşeşte, în afară carierei sale de actor, să prezinte o emisiune documentară în care se integrează perfect că narator. Ştie ce spune şi se vede clar interesul pentru acest subiect din partea sa. Am avut plăcerea să stăm și noi puțin de vorbă cu el despre acest proiect.

Chiar dacă multe dintre emisiunile de pe HISTORY de multe ori nu au de a face neapărat direct cu istoria sau unele deviază mult de la ea, întotdeauna, personal, am avut ceva de învăţat, fie că a fost din Storage Wars, fie că a fost din Pawn Stars sau Ancient Aliens, ca să le menţionez pe cele mai puţin istorice, aspectele sau faptele istorice sunt întotdeauna discutate într-un mod imparţial şi informativ. Spy Wars vine a fi probabil unul din cele mai concrete seriale documentar pe un subiect interesant din ultima vreme. Spionaj, pur şi simplu.

“Războiul Spionilor”/Spy Wars a sosi din 29 octombrie la HISTORY și-l puteți urmări în fiecare marți, de la ora 22:00.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.