E! Entertainment va face valuri în micul oraș din Rhode Island cu noua emisiune de tip reality sitcom, Meet the Frasers, produs de Evolutin Media – MGM, ce va avea premiera în 26 ianuarie 2020, de la 23:00. Programul urmărește viața și cariera vedetelor locale Matt Fraser, 28 de ani, de profesie medium și Alexa Papigiotis, regina concursurilor de frumusețe, în varstă de 21 de ani, alături de familia lor extinsă. În calitate de vedete locale, cei doi sunt recunoscuți oriunde ar merge în Cranston, dar și în turneul lui Matt, când călătoresc cu o mașină pe care este imprimată fața și numele lui. Acest cuplu construiește o viață împreună, dar cea mai mare piedică vine din partea membrilor familiei, care vor să fie consultați în toate deciziile. Pentru a arunca o privire click aici: Meet the Frasers.

 Cei 8 membrii ai clanului sunt:

 Matt Fraser

Matt este un extrovertit căruia îi plac cele mai bune lucruri în viață. Ca și medium, autor în plină ascensiune și partener într-o relație, cei mai recenți ani din viața lui Matt au fost destul de furtunoși. El încearcă să îmbine viața personală cu aspirațiile profesionale și familia care nu se abține să își exprime părerile cu privire la ambele aspecte. Gallery Books, parte a editurii Simon & Schuster, va publica cartea lui Matt Fraser – WHEN HEAVEN CALLS pe 31 martie 2020. 

 Alexa Papigiotis

Fosta “Miss Teen Rhode Island” este hotărâtă să devină “Miss Rhode Island” și se pregătește pentru a intra în cursa pentru titlu. Ea este deasemenea asistenta lui Matt și nu are de gând să lase ambițiile profesionale să se amestece în viața ei personală. După trei ani de relație cu Matt, ea susține că este pregătită să primească inelul și să se căsătorească cu acesta.

 Maria Fraser

Maria este sora mai mica a lui Matt, amuzantă, cinică și vocea rațiunii. Chiar dacă lucrează alături de această familie, încă îi este frică de fantome și doarme cu toate luminile aprinse.  

 Angela Fraser

Angela, mama lui Matt, este deasemenea un medium și este extrem de mândră de fiul ei. În calitate de  asistentă, manager de promovare și manager de transport, Angela lucrează foarte mult cu Matt iar adesea depășește foarte multe limite.

 Rod Fraser

Tatăl lui Matt, Rod este un căpitan de marină în rezervă și fost pompier decorat, ale cărui interese nici că puteau să fie mai diferite de ale fiului său.  Chiar dacă își iubește fiul. El este o fire sceptică și nu ia parte la evenimentele la care Matt își folosește abilitățile de medium. Rod se află în relații foarte bune cu Anthony Ciolli, tatăl vitreg ale Alexei.

 Sharon Ciolli

Mama Alexei, Sharon este de părere că Matt și Alexa trebuie să se căsătorească și să întemeieze o familie cât mai repede cu putință. Lucrează ca asistentă în pediatrie și se simte foarte bine când explică cum se fac copiii, discuție care pe Alexa o face să se simtă foarte jenată.

 Ava Papigiotis

Ava, sora mai mica a Alexei, este foarte frumoasă și o perfecționistă convinsă. Își susține mereu sora și o antrenează la sală pentru a o pregăti de concurs.

 Anthony Ciolli

Tatăl vitreg al Alexei și al Avei, Anthony este un fost patron de club de noapte și un gangster autoproclamat, cu temperament vulcanic și umor sec. Pentru el familia este pe primul loc și mereu a considerat că Alexa și Ava sunt ficele lui. I se spune “Tony Two Toes” și are doar 8 degete la picioare.    

 Duminică, 26 ianuarie 2020, de la 23:00 începe Meet the Frasers, o producție Evolution Media și MGM Company produsă cu MGM Television’s Mark Burnett. Barry Poznick, Douglas Ross, Alex Baskin, Lisa Tucker, Brian McCarthy și Meredith Prunkard sunt producători executivi. Jill Dictrow este co-producător executiv.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.