Ascultă acest articol


„Cats”, producția muzicală a celor de la Universal, a învolburat internetul datorită blănii digitale care transformă personajul uman în personaj felin. Dacă nu reacționați de groază la aspectul filmului, probabil că vă întrebați despre ce este vorba în „Cats”.

Ei bine, dacă i-ați cere părerea lui Idris Elba, una din vedetele producției, s-ar putea să fiți dezamăgiți, pentru că nu vă va ajuta prea mult. În timpul apariției sale la „The Late Show” pentru promovarea „Hobbs & Shaw”, Elba a fost rugat să explice ideea din spatele filmului chiar de Stephen Colbert.

”Ah, uau, a spus Idris. Ce mod de a mă arunca sub autobuz! Este un clasic. Este un mare muzical de Andrew Lloyd Webber Banuiesc ca este vorba despre o pisica? Cum fac? “

După ce s-a străduit să găsească cuvintele, Elba a avut o explicație de bază a narațiunii muzicalului: ”Și ideea este că toți aspirăm să ajungem [la] raiul pisicii. Există această pisică tânără și ea se ocupă de povestea cum să obții un rai pentru pisici și ce ar trebui să faci pentru a intra într-un cer de pisici. Cum fac? Știe cineva care este povestea? ”

Elba joacă în film rolul Macavity, un criminal notoriu cunoscut sub numele de „Napoleon of Crime” în film. În super producția celor de la Universal mai joacă, de asemenea, Taylor Swift, Jennifer Hudson, Ian McKellen, Judi Dench și Rebel Wilson.

Rebel Wilson, întrebată recent de cei de la Cosmopolitan despre reacția extrem de negativă a internetului la primul trailer „Cats”, a spus că nu consideră a fi o reacție negativă ci mai degrabă un răspuns polarizant, deoarece ăsta poate fi un semn că lumea este interesată de film.

“Mi-a plăcut reacția. Cred că a fost un pic polarizant și oamenii vor fi super curioși să vadă produsul finit. Ceea ce au primit în acel trailer au fost doar niște mici mostre din el, dar va fi un film atât de mare. Și distribuția este evident incredibilă. “, a spus Wilson.

Idris Elba i-a spus lui Colbert că toată distribuția a avut parte de consultanță cu un profesionist specializat în fizicalitatea pisicilor și a mișcărilor felinelor.

 Îl puteți urmări pe Elba și pe ceilalți actori ai producției, pe ecrane chiar acum!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.