Acer lansează Noul TravelMate P6

A fost prezentat și noul TravelMate P2, un dispozitiv modern pentru productivitate mobilă

0
984
Ascultă acest articol


Acer a anunțat astăzi noile sale laptopuri TravelMate P6 și TravelMate P2 pentru clienții moderni, mobili și conștienți de nevoile de securitate. Noile laptopuri robuste de 14 și 15 inci dispun de procesoare Intel® până la Core i7 din a 10-a generație, respectă standardele militare MIL-STD 810G U.S. și rulează Windows 10 Pro.

“Durabil, dar subțire și ușor, cel mai nou TravelMate P6 oferă profesioniștilor mobili performanța pe care se pot baza oricând” a spus James Lin, General Manager, Notebooks, IT Products Business, Acer Inc. “Suntem siguri că aceștia vor aprecia abilitatea de a lucra două zile fără a reîncărca laptopul, șasiul care respectă standardele militare și securitatea îmbunătățită.”

Acer TravelMate P6: Pentru profesioniștii în mișcare

Noul Acer TravelMate P6 oferă un șasiu premium din aliaj de magneziu-aluminiu care este mai rezistent și mai ușor decât aliajul de aluminiu standard, la aceeași grosime, conferind laptopului o estetică modernă și elegantă. Cu o greutate de doar 1.1 kg[i] și masurând doar 16.6 mm grosime, noul dispozitiv este ușor de luat la drum. Cu până la 23 de ore1,2 durată de viață a bateriei, profesioniști pot fi productivi în zboruri transcontinentale și pot lucra timp de două zile în mișcare, fără a reîncărca. Laptopul ultra performant poate fi încărcat la 50% în mai puțin de 45 de minute. Conectivitatea opțională eSIM 4G LTE permite utilizatorilor să lucreze și să colaboreze în mișcare. Certificat pentru Microsoft Teams, TravelMate P6 oferă videoconferințe  cu imagini și sunet clare printr-un aranjament de 4 microfoane ce captează vocea până la 1,9 metri.

Co-proiectat împreună cu Intel ca parte a programului de inovație Intel “Project Athena”, TravelMate P6 a trecut teste riguroase pentru a atinge obiectivele de experienă de uz ale programului[ii] și specificațiile hardware necesare, asigurându-se că furnizează în mod constant viteza[iii], pornirea instantanee[iv] și durata de viață a  bateriei,[v],[vi] de care oamenii ambițioși au nevoie pentru a se concentra oriunde.

“Acer TravelMate P6 demonstrează eforturile de co-proiectare conduse de Acer și Intel prin programul Project Athena. Performanța procesoarelor noastre Intel Core și platforma vPro oferă o capacitate deosebită pentru companii și se potrivesc ambițiilor profesioniștilor în mișcare.” a declarat Josh Newman, Vice Președinte, Client Computing Group, Intel.

Noile laptopuri cu Windows 10 Pro dotate cu procesoare Intel până la Core i7 din a 10-a Generație, până la 24GB RAM DDR4, plăci video până la NVIDIA® GeForce® MX250 și până la 1TB stocare ultrarapidă Gen 3 x4 PCIe SSD folosind tehnologie NVMe pentru a edita cu usurință foi de calcul mari și a crea prezentări. TravelMate P6 face ca partajarea și colaborarea să fie ușoare cu un design al balamalei cu deschidere la 180 de grade, ceea cea îi permite sa stea plat, astfel încât monitorul să fie văzut și de alții.

Rezistent, testat și fiabil

Acer TravelMate P6 a fost dezvoltat pentru profesioniștii mobili și parte din acest lucru înseamnă să facă față situațiilor din viața reală care ar putea apărea în birou și în afara acestuia. Construit să respecte standardele MIL-STD-810G și 810F, un set de teste militare de durabilitate[vii], TravelMate P6 poate supraviețui hopurilor din controalele de Securitate din aeroporturi, scăpări accidentale sau alte evenimente nedorite.

 Securitate îmbunătățită

Pe lângă securitatea datelor, companiile își doresc dispoziive care sunt ușor de gestionat, chiar și de la distanță. Echipate cu Windows 10 Pro, TravelMate P6 oferă caracteristici de Securitate sporite pentru securizarea datele. Utilizatorii se pot înregistra folosing Windows Hello prin senzorul de amprentă integrat în butonul de pornire sau prin camera web IR ce permite recunoașterea facial biometrică. Ambele metode elimină necesitatea de a introduce o parolă. Când camera web nu este folosită, obturatorul camerei poate fi închis fizic pentru securitate suplimentară. Un chip TPM 2.0 asigură criptare hardware pentru parole și chei de Securitate. Aplicația Acer ProShield preinstalată include o suită de instrumente de Securitate și management care ajută la protejarea datelor sensibile, în timp ce aplicația Acer Office Management permite profesioniștilor IT să gestioneze de la distanță politicile de Securitate și dispozitivele.

Acer TravelMate P2: Un dispozitiv versatil pentru forța de muncă modernă

Acer TravelMate P2 este răspunsul la o lume în continuă modernizare și diversificare, unde există așteptări de la angajați ca aceștia să aibă responsabilități diferite și să lucreze în locații diferite. Posibilitatea de a te conecta nu numai la Wifi, dar și la LTE 4G[viii] asigură faptul că utilizatorii pot lucra de oriunde și o gamă largă opțiuni de personalizare asigură că Travelmate P2 poate duce la bun sfârșit orice sarcină.

Conectivitate rapidă și productivitate pentru întreaga zi

Acer TravelMate P2 este construit având în prim plan conectivitatea, ceea ce îl face o alegere fiabilă pentru forța de muncă mobilă. Tehnologia Intel Wireless Wi-Fi 6 (802.11ax) asigură că utilizatorii vor avea o experiență mai ușoară cu viteze de până la 3 ori mai rapide[ix] decât standardul Wi-Fi 5 (802.11ac). Cartela Nano SIM și/sau eSIM 4G LTE asigură utilizatorilor usurința de a alege un abonament de date mobile atunci când lipsește conexiunea Wi-Fi. TravelMate P2 oferă până la 13 ore durată de viață a bateriei,[x] respectă standardul MIL-STD-810G, are o carcasă rezistentă la impact, ceea ce permite utilizatorilor să lucreze o zi întreagă neîntrerupt, într-o gamă largă de locații.

Robust, sigur și ușor de administrat

TravelMate P2 combină accesibilitatea, administrarea și utilizarea facilă și este pregătit să lucreze într-o clipă cu setări preconfigurate, optimizate pentru desfășurare rapidă, fără dureri de cap. Un modul TPM 2.0 oferă autentificare sigură și protejează datele companiei, în timp ce setările adiționale de securitate, precum senzorul de amprentă și Windows Hello oferă utilizatorilor acces securizat simplificat prin amprentă sau recunoaștere facială.

Productivitate puternică

Cu procesoare Intel din generația 10, până la Core i7 și o placă grafică opțională NVIDIA GeForce MX230 pentru coprocesare și performanță grafică, TravelMate P2 dispune de până la 32GB de memorie DDR4 ultrarapidă, un sistem dual-drive configurabil cu un HDD de 1TB High-Capacity, un SSD super rapid de 512GB și 4 canale PCIe. TravelMate P2 vine cu o gamă largă de porturi precum VGA, HDMI, USB Tip-C care pot fi extinse printr-un dock Acer USB Tip-C.

Prețuri și disponibilitate

TravelMate P6 va fi disponibil în EMEA din luna februarie, la prețuri începând de la 1,099 euro.

TravelMate P2 va fi disponibil în EMEA din luna ianuarie, la prețuri începând de la 599 euro.

[i] 1.1 kg pentru modelul de 3 celule, 1.164kg pentru modelul de 4 celule.

  • Peste 4 ore de după o încărcare de 30 de minute8

[iii] Conform testare din 30 septembrie 2019. Sisteme cu Display FHD. Simulat pentru a reproduce scenarii tipice pentru lucru în web browsing wireless: configurații HW/SW livrate, testate cu multiple aplicații pe fundal și multiple pagini web deschise; Conexiune Internet wireless 802.11, alimentare la priză și luminozitate la 250 de nits.

[iv] De la apăsarea butonului, ridicarea capacului sau comandă vocală până la afișarea ecranului de autentificare

[v] Conform testare din 30 septembrie 2019. Sisteme cu Display FHD. Simulat pentru a reproduce playback video local FHD, în tranzit, luminozitate ecran 150 nits, mod avion.

[vii] Testarea presupune proceduri riguroase cum ar fi aruncarea de 26 de ori de la o înălțime de 122 cm pe variate porțiuni ale șasiului — aterizarea pe plăcj de 2cm grosime din beton.

[viii] Specificațiile pot varia în funcție de model sau configurație

[ix]  802.11ax 2×2 160MHz asigură 2402Mbps viteză maximă teoretică, de 3X mai rapid ca 802.11ac 2×2 80MHz 867Mbps conform documentației IEEE 802.11 și necesită folosirea unui router 802.11ax configurat similar.

[x] Până la 13 ore pentru modelul de 14-inch și până la 12 ore pentru modelul de 15-inch.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.