Al doilea sezon al serialului Medicul legist (Coroner) aduce noi provocări pentru Jenny Cooper (Serinda Swan). Din cauza celor dragi ea este prinsă între mai multe situații încărcate cu diferite emoții: fiul ei vrea să plece, să se mute de acasă, tatălui ei este bolnav și memoria lui se deteriorează de la o zi la alta, iubitul ei se confruntă cu propriile sale temeri. Dar Jenny continuă să spună ultima povestea a celor morți în timp ce încearcă să-i protejeze pe cei în viață. Serialul este bazat pe cartea lui M.R. Hall, iar al doilea sezon va avea premiera în România, la DIVA, începând de joi, 2 aprilie, de la 21:00.

Urmând povestea de succes a primului sezon, Medicul legist revine în Toronto, unde Jenny Cooper continuă să vorbească în numele morților. Urmările unui incendiu de proporții într-un apartament îi declanșează lui Jenny un nou tip de anxietate extrem de periculoasă. Între timp, un martor al incendiului îl conduce pe Detectivul Donovan McAvoy într-o lume ascunsă a orașului.
Medicul legist revine cu noi cazuri impresionante și personaje memorabile. Sezonul doi se concentrează mai mult pe aspectele unei vieți petrecute în fața morții. Jenny trebuie să își asculte instinctele și să facă față evoluției bolii tatălui ei, dorinței fiului ei de 18 ani de a se muta și experienței cu moartea pe care a avut-o iubitul ei, Liam, care acum locuiește cu ea.

Medicul legist revine cu un nou sezon, cu un capitol din viața lui Jenny Cooper, văduvă, mamă singură și medic legist, la DIVA, din 2 aprilie, de la 21:00 și se va difuza câte un episod, în fiecare joi.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.