Pedro Pascal, Margot Robbie şi alte 300 de vedete din universul supereroilor DC Comics vă dau întâlnire la DC FanDome

0
1252
Ascultă acest articol

Dat fiind contextul actual în care evenimentele de tipul Comic Con dedicate iubitorilor de filme şi jocuri au fost anulate sau amânate pentru anul viitor, Warner Bros. organizează cel mai mare eveniment virtualDC FanDome ( www.dccomics.com/dcfandome), o mega experienţă globală şi imersivă dedicată fanilor DC de toate vârstele.

DC FanDome ofera acces liber tuturor fanilor din întreaga lume în 22 August 2020, timp de 24 de ore, la cele mai noi ştiri si cel mai nou conţinut creativ DC direct de la actorii şi creatorii supereroilor Batman, Black Adam, Wonder Woman, Batwoman,  Aquaman, The Flash, Shazam!, Lucifer şi alţii. Fanii DC vor avea acces la imagini si interviuri exclusive cu creatorii DC şi  se vor aventura în lumi tematice din multiplele universuri DC care îi vor distra pe toţi, de la jucători de jocuri pe calculator până la cinefili, iubitori de benzi desenate dar şi pe copii în universul DCKidsVerse .

Indiferent unde locuieşti sau ce vârsta ai, în cadrul acestei lumi virtuale, fiecare va avea acces la un spaţiu personalizat și la evenimente localizate în limba locală, cu chipuri și voci din țări din întreaga lume.

Margot Robbie, Pedro Pascal, Gal Gadot şi mulţi alţii vor fi prezenţi în spaţiul DC FanDome.

Vezi lista completă a personalităţilor care vor fi parte din eveniment.

„Nu există fan precum un fan DC. De mai bine de 85 de ani, lumea a apelat la eroii și poveștile inspirationale ale DC pentru a ne ridica starea de spirit și a ne distra, iar acest mega eveniment digital , imersiv va oferi tuturor modalități noi de a-și personaliza călătoria prin Universul DC fără limite, fără bilete și fără granițe. Cu DC FanDome, am reușit să oferim fanilor din întreaga lume un mod interesant și inegalabil de a se conecta cu toate personajele lor preferate DC, precum și cu incredibilul talent al creatorilor care ii aduc la viață în tipar și pe ecrane. “, afirmă Ann Sarnoff, Preşedinte şi CEO Warner Bros.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.