Anul acesta, celebrul Oktoberfest din Munchen nu a avut loc din cauza situației cauzată de Corona. Pentru prima dată în ultimii 70 de ani, cel mai mare festival folk din lume a fost anulat!

Dar nimeni nu trebuie să piardă atmosfera Oktoberfest, pentru ca echipa de constructori Minecraft, Pixelbiester te invită la prima alternativă virtuală în Minecraft: Blocktoberfest!

Dacă vrei să-ți faci o idee despre Blocktoberfest și ce te așteaptă acolo, intră aici. Video-ul demonstrează, de asemenea, puterea tehnologiei NVIDIA RTX.

Exact ca la Oktoberfest-ul real din capitala Bavariei, primele lucruri create au fost corturile și caruselele. Pentru întregul proiect au fost necesare 1200 de ore de muncă din partea a 7 oameni pentru a asambla tot, pentru a programa toate caruselele și pentru a face toate luminile să strălucească. Prin comparație, construcțiile pentru realul Oktoberfest încep cu 75 de zile înainte de începerea festivalului. Pentru un cort de bere, este necesar de aproximativ 35,000 metri pătrați de spațiu, 13,5 km de cablu, 270 metri de țevi de gaz și 370 metri de țevi de apă.

Dar pentru tot efortul depus la atenție și detaliu, Blocktoberfest este mai mult decât o variantă virtuală a realului Oktoberfest. Te poți alătura altor oameni, te poți da în carusele și poți explora secrete ascunse. Posibilitățile enorme oferite de utilizarea inovatoare a tehnologiei RTX devin realitate. Cu ajutorul NVIDIA, care a susținut activ Pixelbiester cu know-how tehnologic, Blocktoberfest a devenit o plăcere de privit. Corturile și caruselele sunt puse în valoarea cu efecte ray tracing. O vizită pe serverul NVIDIA Blocktoberfest este de luat în considerare pentru toți cei care nu vor să rateze atmosfera realului Oktoberfest, sau chiar și pentru cei care vor sa re-experimenteze atmosfera în lumea Blocktoberfest.

Pentru a putea reproduce cât mai exact cel mai mare festival folk din lume, Pixelbiester au creat o serie de locații reale care se regăsesc pe Theresienwiese în Munchen. Și Oktoberfest nu ar putea să fie complet fără o selecție de jocuri de carnaval – la Blocktoberfest există și o largă selecție de mini jocuri de descoperit, oferind jucătorilor mai mult divertisment peste explorarea festivalului în sine!

O variantă fără RTX a hărții este, de asemenea, lansată pe Minecraft Marketplace. Titlul este „AMUSEMENT PARK – OKTOBERFEST”

Mai multe informații despre Blocktoberfest în

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.