Epson a lansat două noi imprimante multifuncționale dezvoltate pentru companiile mici și pentru utilizatorii care lucrează de acasă: modelele WorkForce Pro WF-4745 și EcoTank L6580, ce folosesc tehnologia Epson cu jet de cerneală fără încălzire. Clienţii au posibilitatea de a alege între imprimanta tradițională cu cartușe (WorkForce Pro WF-4745) și sistemul cu rezervoare de cerneală de mare capacitate dezvoltat de Epson (EcoTank L6580).

„Epson a vorbit cu peste 4.000 de angajați din Europa și Orientul Mijlociu și am aflat că, pentru 70% dintre ei, factori precum fiabilitatea, eficiența și reducerea deșeurilor generate de consumabile sunt esențiali în procesul de alegere a echipamentelor pentru biroul de acasă[1]”, a declarat Adriana Gologan, Sales Manager Resellers, Epson România. „Atât WorkForce Pro WF-4745, cât și EcoTank L6580 răspund tuturor acestor cerințe. Ambele modele au fost dezvoltate pentru companiile mici și pentru persoanele care lucrează de acasă.”

Datele adunate de companie de-a lungul timpului sugerează că, dacă toate imprimantele laser folosite în casele utilizatorilor și în companiile mici din Europa ar fi înlocuite cu echipamente Epson cu jet de cerneală, consumul de energie ar putea fi redus cu până la 311 milioane de kWh[2] la nivel european, respectiv s-ar putea economisi peste 38,1 milioane de euro anual[2]. În plus, emisiile de CO2 ar putea fi reduse cu 117 mii de tone în fiecare an.

WorkForce Pro WF-4745

Modelul WorkForce Pro WF-4745 este cea mai accesibilă multifuncțională color din portofoliul business Epson, oferă imprimare de calitate superioară la o viteză de până la 24 de pagini pe minut și folosește cartușe de cerneală de mare capacitate. Tava pentru hârtie poate susține peste 500 de coli, astfel încât imprimanta multifuncțională crește eficiența utilizatorilor și reduce nevoia de aprovizionare cu hârtie. Modelul WF-4745 dispune de o interfață LCD cu ecran tactil pentru navigare ușoară și de un alimentator automat de documente de 50 de pagini pentru a permite scanarea rapidă și ușoară a documentelor.

EcoTank L6580

Modelul EcoTank L6580 le oferă utilizatorilor o soluție de imprimare la cost redus și vine cu cerneală inclusă în cutie, astfel încât aceștia pot folosi imprimanta timp de câteva luni înainte de a fi nevoiți să achiziționeze cerneală nouă. Sistemul rezervoarelor de cerneală face din acest echipament un dispozitiv prietenos cu mediul. Imprimanta dispune de conexiune Wi-Fi, care le permite utilizatorilor să imprime din aproape orice loc al casei sau al biroului, are un ecran tactil LCD de 4,3 inci pentru o navigare ușoară, mai multe tăvi de hârtie și oferă viteze de imprimare de până la 25 de pagini pe minut.

[1] Studiu realizat pentru Epson de către B2B International, iunie 2020

[2] Calculele comparative pot fi accesate aici: https://www.epson.eu/neop-footnotes

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.