Intră în luptă în noul joc Star Wars: Hunters realizat de Lucasfilm în colaborare cu Zynga

Va fi gratuit.

0
596
Ascultă acest articol

Dacă ți-ai dorit vreodată să lupți pentru victorie într-o arenă galactică în universul Star Wars, o vei putea face în noul joc Star Wars: Hunters care va fi disponibil pe Android, iOS și Nintendo Switch.

LucasFilm ne-a promis hărți noi și pe lângă locațiile actuale cunoscute de către fani, plus noi personaje care vor lua parte la acțiune. Pe 17 februarie 2021 în cadrul Nintendo Direct, Zynga alături de LucasFilm, au anunțat apariția jocului Star Wars: Hunters prin intermediul unui scurt trailer – un joc multiplayer bazat pe luptă în arenă și munca în echipă.

Acțiunea are loc după prăbușirea Imperiului Galactic și poți alege dintre a fi un vânător de recompense, un erou al rebeliunii sau a un stormtrooper imperial.

“Star Wars: Hunters a fost inspirat din poveștile clasice Star Wars, dar este cu totul aparte față de s-a făcut până acum” spune Douglass Reilly, vicepreședintele studioului LucasFilm Games. “Abia așteptăm să vă prezentăm noile personaje, realizate într-un mod creativ pentru Nintendo Switch, unde puteți juca alături de prieteni dumneavoastră”.

Star Wars: Hunters va fi gratuit, disponibil pe Nintendo Switch, App Store și Google Play și nu va necesita abonament pe Switch Online pentru a juca online.

Andrei Ene

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.