Pandemie. Viață culturală afectată. Cinematografe în ruină. Acestea sunt doar o mică parte dintre “victimele” acestei situații care a împlinit un an de zile. Privind strict asupra cinematografelor acestea au fost lovite din plin, mare parte din 2020 fiind închise, iar filmele ori au fost amânate ori au ajuns în mediul online sub formă de pay-per-view sau în grilele aplicațiilor de streaming precum Netflix, Amazon Prime Video, HBO GO ș.a.m.d.

Este adevărat, s-a dat drumul din nou (după alte tentative eșuate) la cinematografe și timid încearcă să se redeschidă, difuzând filme mai vechi și sperând la… revenire la normal, dar situația din prezent ne face să ne bucurăm oarecum de filme în mediul online.

Televizioarele cu ecran mare nu mai sunt așa greu de obținut, proiectoarele încep să prindă și ele la oamenii de rând, iar sistemele audio performante sunt și ele ceva des întâlnit. Așadar experiența cinematografică se mută, într-un oarecare măsură, în casele oamenilor acesta fiind locul în care am stat mai mult ca niciodată în această perioadă. Filmele, fie ele din mediul online, fie de pe DVD sau Blu-ray sunt, de asemenea, mai utilizate ca niciodată și ne bucurăm de ele în comoditatea casei noastre, dar cum rămâne cu ronțăiala? Atmosfera de cinematograf e declașată automat de mirosul de floricele de porumb, iar alături de o răcoritoare, poate ceva dulciuri și bineînțeles, prieteni sau familie, este ceea ce trebuie pentru o seară de film, eveniment sportiv etc.

Răsfoind pe Facebook, am dat de o reclamă interesantă la o pagină semnată CineCrunch și m-a făcut curios. Am dat click pe ea și cu toate că la “About/Despre noi” nu am găsit nici o informație, decât un tagline: “Îți aducem experiența din cinematograf, direct la tine acasă!” am devenit curios să aflu mai mult.

CineCrunch, prezent în social media pe Facebook și Instagram are și un site, iar acest brand se axează pe completarea experienței cinematografice despre care vă spuneam mai sus, mai exact cu… ronțăiala :-).

CineCrunch este un magazin care oferă floricele de porumb, nachos, alune, răcoritoare, dulciuri și fel de fel de combinații de meniuri. Acele lucruri care completează atmosfera aia de cinema. Floricelele vin în gălătușe (cu fel de fel de design-uri), exact ca la cinema și poți opta la mai multe combinații sub formă de meniuri. Adaugi în coș, achiți și ele ajung la tine prin serviciile Bringo, Panda sau TAZZ. Simplu și o idee mișto! Tocmai de aceea am zis să vă zicem și vouă.

CineCrunch activează în București și am observat că au oferte personalizate în funcție de diferite sărbători sau evenimente, spre exemplu de Valentine’s Day au avut un meniu special cu o gălătușă cu un design în ton cu sărbătoarea și mi-a mai plăcut și faptul că pe site au recomandări de filme, emisiuni sau meciuri transmise la TV unde se prestează o ronțăială, dar și recomandări de rețete de weekend în ton cu produsele lor.

Personal cred că este o idee foarte mișto ceea ce m-a împins să iau legătură cu CineCrunch pentru a afla mai multe. Revenim cu un nou material, dacă aflăm mai multe.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.