“Star Wars: The Bad Batch”, continuarea aventurii din “The Clone Wars”

Serialul va sosi în curând pe Disney+.

0
638
Ascultă acest articol


Nouă serie Star Wars: The Bad Batch va fii disponibilă pe Disney+ din 4 Mai 2021 ne duce direct către viața unui squad de clone commando – clone special antrenate pentru misiuni greu de realizat împotriva separatiștilor.

Clone Force 99, mai exact The Bad Batch este un squad de clone commando format din patru membri, aceștia fiind Hunter, Crosshair, Tech și Wrecker. Originea numărului “99” din numele acestei echipei provine de la clona defectă “99” din serialul Star Wars: The Clone Wars care a murit vitejește pentru frații săi pe Kamino când a avut loc invazia separatistă cu toate că era o clona defectă și nu prezența interes în armata republicană. Mai pe scurt este un omagiu în numele său, cei patru având și ei la rândul lor câteva “defecte” avantajoase în luptă.

Hunter a fost special antrenat și crescut pentru a fii un bun conducător în echipa sa, defectul său special fiind recepționarea radiațiilor și telecomunicațiilor din atmosferă prin care își ghidează și coordonează echipa pe câmpul de luptă.

Tech este creierul echipei, un mic Dexter care îți umple capul cu tot felul de cunoștințe; un hacker care ajută echipa să obțînă diverse informații și noi strategii de luptă.

Wrecker este tank-ul și forța echipei – o clonă concepută special pentru masa  musculară, forța și rezistență sa pe câmpul de luptă, alături de entuziasmul de a distruge droizi și a arunca chestii în aer.

Crosshair reprezintă sniper-ul echipei – un tip arțăgos care are o precizie nemaipomenită prin lunetă; un tip care nu stă foarte mult să discuție, până nu își termină treaba.

Acțiunea va avea loc imediat după Războiul Clonelor, când Ordinul 66 a fost emis de către Darth Sidious.

Urmăriți-ne pentru mai multe informații despre această serie pe pagină de Facebook și Instagram și Twitter căci în curând vă vom pune la dispoziție un nou articol despre teoriile care se vorbesc și vom discuta și despre trailer:

Andrei Ene

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.