Misterele Aurorei Teagarden: Coroana reginei (Aurora Teagarden Mysteries: Heist and Seek, 2020) încheie seria de filme în premieră, duminică, 28 martie, de la 16:00.

Candace Cameron Bure este pregătită pentru un caz demn de ofițerii curții regale. Biblioteca din Lawrenceton este gazda unei strângeri de fonduri, ocazie pentru care împrumută o serie de exponate de la Muzeul de Istorie din Seattle, inclusiv o coroană purtată de Elizabeta I.

Echipa de Securitate este asigurată de familia Smith, dar cu câteva minute după ultima verificare, valoroasa coroană, dispare. Spre disperarea lui Lynn Smith (Miranda Frigon), polițistă cu experiență, Aurora, profesorul de criminology Nick Miller și membrii clubului Real Murders prezenți la eveniment, demarează propia investigație. Lista de suspecți se extinde când un cadavru este găsit. Și când investigația se află în toi Nick Miller (Niall Matter) pare că nu rușește să îi adreseze Aurorei MAREA întrebare.

Filmele din seria Misterele Aurorei Teagrden sunt inspirate de cărțile lui Charlaine Harris. Într-un interviu de pe platourile de filmare Candace Cameron Bure a declarat: “Acest film conține unul dintre cele mai bune mistere. O iubesc pe Aurora! Și eu m-am întrebat cine este făptașul până la finalul scenariului.”.

Duminică, de la ora 16:00, DIVA difuzează în premieră în România filmul Misterele Aurorei Teagarden: Coroana reginei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.