Huawei Consumer Business Group România anunță oferta specială de precomandă a noilor căști lansate. Astfel, primii 1.000 de cumpărători care achiziționează HUAWEI FreeBuds 4i, în perioada 30 martie – 8 aprilie, primesc cadou un HUAWEI Band 4.

Campania de precomandă vine și cu un concurs special în Social Media. 1.000 de cumpărători se pot înscrie în concursul organizat de companie pe pagina de Facebook. În urma acestui concurs, aceștia pot câștiga o experiență audio extraordinară cu artista Lidia Buble. Mai multe informații despre concurs se pot găsi pe pagina de Facebook.

Noile căști TWS sunt disponibile local la prețul recomandat de vânzare de 399 lei și îmbină într-un design unic și elegant o autonomie puternică a bateriei, calitate audio premium și tehnologia de anulare activă a zgomotului (ANC). Cadoul special care vine la precomandă este HUAWEI Band 4, o brățară de fitness cu ecran color de 0,96 inci, care oferă monitorizare continuă 24/7 a ritmului cardiac și a somnului, fiind rezistentă la apă și care prezintă o autonomie ridicată de până la șase zile de utilizare.

Pentru mai multe informații despre HUAWEI FreeBuds 4i, vă invităm să vizitați website-ul oficial Huawei: https://consumer.huawei.com/ro/campaign/ofertafreebuds4i.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.