Personajul meu favorit din tot universul Star Wars, Anakin Skywalker/Darth Vader, Alesul, cel care trebuia și a adus balanța în Forță, cel care a devenit villain-ul meu preferat a venit în colecția mea.

Da, personajele mele favorite, și aici sunt biased, Anakin/Darth Vader și Luke, period, mă regăsesc în personajele acestea.

Așa, această versiune de Anakin este versiunea de la Archive reprezenând versiunea și ultima lui înfățișare (înainte să fie ars pe Mustafar) din Star Wars Episode 3 The Revenge of the Sith (care pentru mine e the best Star Wars movie împreună cu Empire Strikes Back), Hasbro a decis sa rescoată figurinele vechi în liniile Archive pentru a le da șansă colecționarilor noi dar și vechi, să facă reost de figurinele pe care le-au pierdut sau au fost greu de găsit cu noi retușuri și noua tehnologie printare a fețelor.

Ca și paint și sculpt, foarte bune, la față e un pic cam off dar din unghiuri se vede asemănarea cu Hayden Christensen, mai ales la acel sculpt cu sith eyes.

Ca accesorii, la fel ca și prima versiune a figurinei apărute acum câțiva ani, Anakin vine doar cu sabia laser și un cap interschimbabil când devine Darth Vader.

La capitolul articulații mă cam dezamăgește Hasbro, dacă tot faci linia asta Archive, în a readuce vechile figurine înapoi pe piață cu noile tehnologii de imprimare și pictare, puteți să faceți și updates la unele figurine ca de exemplu articulațiile, așadar, revenim, zona bazinului corpului și coatele nu sunt OK din punctul meu de vedere, dar cu răbdare, puteți să scoateți pose-uri decente pentru poze.

Mă bucur oricum că am figurina, cum am spus și la început, mega fan Anakin/Vader, dar o să aștept ca Hasbro să îi facă update la partea de articulații mai ales, până atunci, mă bucur în continuare de versiunea pe care o am.

P.S. nu am mai apucat să îi fac poze cu fața de Vader dar dacă aveți pe Mace Windu, folosiți mantia de la el cu acel Vader head și nu o să fiți dezamăgiți ha ha.

Until next time, May the Force be with you.

Radu Ionuț

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.