Serialul FRIENDS are un nou set LEGO

0
966
Ascultă acest articol


Fanii serialului TV Friends amatori de construcții LEGO au motiv de sărbătoare: un nou set LEGO inspirat de îndrăgitul serial se lansează la 1 iunie!

Acesta se numește FRIENDS: Apartamentele prietenilor (cod 10292) și este deja disponibil la precomandă. Iar clienții VIP ai Magazinului Certificat LEGO îl pot primi mai devreme, începând cu data de 19 mai. Te poți înscrie pe loc în programul VIP dacă nu ai deja card de fidelitate.

Setul Ideas din 2019 – Cafeneaua Central Perk – pare să fi avut atât de mult succes încât The LEGO Group au extins parteneriatul cu IP-ul FRIENDS cât se creeze brelocuri noi cu personajele și mai nou acest set cu apartamente care conține tot ce și-ar dori un fan al serialului. Nu lipsește nici unul din membri grupului de prieteni, formând o colecție de 7 minifigurine cu tot cu Janice.

Din cele 2048 de piese vei putea construi și expune apartamentul lui Joey și Chandler, apartamentul în care stau Monica și Rachel, precum și coridorul care le conectează. Evident, fiind un set pentru adulți, este plin de detalii. Ca fan Friends vei regăsi referințe la unele dintre cele mai îndrăgite momente din serial realizate din cărămizi LEGO. Cum ar fi faza în care Joey rămâne cu un curcan blocat pe cap sau cea în care cheesecake-ul cade pe jos.

Atenția la detalii se vede și în mobilierul folosit. Practic, poți retrăi și recrea episoadele tale preferate în miniatură. Și din ce pare în imagini, totul pare gândit ca un platou de filmare.

Dacă ești expert în serialul Friends suntem curioși de părerea ta despre acest set LEGO în comentarii. Cuprinde tot ce ai vrea de la un set LEGO dedicat serialului? Ai dat deja precomandă?

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.