Nu sunt mega fan G.I. JOE, dar îmi plac lucrurile care țin de armată (în acest caz armată + ninja for the win) și Snake Eyes aici de față e singurul personaj căruia îi sunt fan.

Figurina face parte din linia principală Classified Series produsă și lansată de Hasbro anul trecut în 2020.

Snake Eyes este una dintre personajele principale din seria animată G.I. JOE apărută prin anii ’80. Numele lui, originile și alte detalii sunt ținute clasificate, nimeni neștiind cine e cu adevărat. De asemenea, este mut, din cauza unei explozii cu elicopterul care i-a distrus corzile vocale, dar oricum, nu cu vorba își duce la bun sfârșit misiunile speciale.

Figurina de astăzi, este varianta nomală lansată cu linia pricipală, mai e o variantă exclusivă Hasbro Pulse care vine cu o tonă de accesorii și un box art minunat dar din păcate s-a vândut foarte repede, dar sunt mulțumit că am și varianta normală.

Ca și detalii și sculpt, Hasbro a făcut o treabă bună, un costum de ninja cu armură kevlar și milităresc permițându-i personajului să execute mișcările de ninja, iar la articulații, nimic de zis, sunt perfecte.

Ca și accesorii, figurina vine cu sabia specifică care poate fi introdusă în teacă (de asemenea sabia are sculptată și simbolul Arashikage – clanul din care provine Snake Eyes), o bandolieră sculpată cu grenade (era mișto dacă și grenadele erau accesorii separate), un cuțit împreună cu teacă, un rucsac, și 2 arme care sunt, să zic așa, prea SF, mi-aș fi dorit arme reale dar aparent Hasbro a dat asta versiunii exclusive care are un Glock (așa zic eu) și un Uzzi 9mm, figurina din linia principală vine cu un pistol și o armă foarte ciudate dar nu strică extra accesorii, mai ales că acel pistol vine cu o țeava silencer pentru misiunile stealth. Cea ce mișto e că armele se pot atașa de figurină ceea ce e super.

 

All in all, chiar dacă sunteți sau nu fani G.I. JOE, figurina asta chiar merită avută la colecție (ambele variante).

Joe out.

Radu Ionuț

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.