Promoțiile Days of Play încep astăzi pe PlayStation Store și în magazinele retailerilor parteneri. În perioada 26 mai – 9 iunie, gamerii se pot bucura de reduceri spectaculoase la o gamă variată de titluri PS4 și PS5.

Bucură-te de seria emblematică The Last of Us, intră pe circuitul de curse în Gran Turismo Sport sau pornește într-o aventură legendară alături de Kratos, în celebrul titlu God Of War. Aceste jocuri, dar și multe altele, sunt disponibile la prețuri speciale pentru posesorii de PlayStation 4 care vor să-și completeze colecția și să trăiască experiențe originale.

Promoțiile Days of Play aduc prețuri speciale și pentru cele mai noi jocuri PlayStation 5. Salvează orașul New York în Marvel’s Spider-Man: Miles Morales, împrietenește-te cu simpaticul Sackboy și porniți împreună într-o călătorie complet localizată în limba română sau intră în lumea misterioasă a samurailor, în Nioh Collection.

Pentru lista completă a jocurilor incluse în promoția de Days of Play poți accesa PlayStation Store, dar și paginile dedicate din magazinele online ale Altex, Media Galaxy, eMAG, Flanco și Sony Center.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.