Ca urmare a lansării de săptămâna trecută a lui GeForce RTX 3080 Ti, NVIDIA lansează noul GeForce RTX 3070 Ti. Noul driver Game Ready include suport pentru ambele aceste noi plăci video și aduce și o serie de optimizări și îmbunătățiri pentru o varietate de jocuri.

Este timpul pentru Ti

Noul driver adaugă suport pentru noul GeForce RTX 3070 Ti, disponibil acum. GeForce RTX 3070 Ti vine cu o performanță crescută față de GeForce RTX 3070, cea mai populară placă video NVIDIA cu arhitectura Ampere. Noua placă Ti crește performanța cu mai multe nuclee CUDA și memorie super rapidă GDDR6X. Adunate, toate îi permit lui GeForce RTX 3070 Ti să ofere performanțe de 1.5 ori mai mari decât GeForce RTX 2070 SUPER din generația precedentă și o îmbunătățire de 2 ori mai mare față de GeForce GTX 1070 Ti. Placa este disponibilă începând cu 10 iunie la un preț de pornire de 3000 RON.

The Persistance primește o îmbunătățire a calității imaginii cu Ray Tracing și un upgrade de performanță cu DLSS

Un alt aspect important al driverelor NVIDIA Game Ready este faptul că sunt folosite adesea ca mecanism de livrare pentur noi funcții în jocuri pentru utilizatorii GeForce. Acest nou driver Game Ready va oferi suport pentru NVIDIA DLSS și ray tracing în The Persistance, shooter-ul sci-fi horror, roguelike de la Firesprite.

The Persistance s-a lansat în mai, atât pentru PC, cât și pentru realitate virtuală. Mâine, jocul primește un update de îmbunătățire gratuit, care oferă umbre, reflexii și iluminare globală, toate ray traced în timp real și NVIDIA DLSS pentru a crește performanța în versiunea de desktop a jocului, dar adaugă suport DLSS și în varianta de VR a jocului.

Această implementare continua seria de împlementări pentru NVIDIA DLSS și ray tracing. The Persistance este un joc care te ține cu sufletul la gură, cu suport pentru VR care s-a îndreptat către tehnologiile de gaming ale NVIDIA pentru a duce performanța și calitatea imaginii la un nou nivel. Poți vedea toate acestea în acest preview video RTX.

Mai multe informații Game Ready

Driverul Game Ready de la NVIDIA pentru RTX 3070 Ti și The Persistance mai vine și cu alte noutăți:â

 • Suport pentru DLSS în No Man’s Sky. DLSS crește performanța pe desktop cu până la 70% în 4K, îmbunătățind substanțial cât de fluid se mișcă și se comportă jocul, oferind gamerilor GeForce RTX o experiență mai bună cu totul. În VR, DLSS dublează performanța la setări Ultra, menținând 90 FPS pe un Oculus Quest 2 cu un GeForce RTX 3080.
 • Suport pentru Reflex în Escape From Tarkov și War Thunder. Tehnologia de reducere a latenței sistemului, NVIDIA Reflex se află acum în 12 din top 15 shootere competitive.
 • Oferă cea mai bună experiență pentru Chivalry 2CrossFire HD și Sniper Ghost Warrior Contracts 2
 • Adiția de setări optime prin GeForce Experience pentru 7 noi jocuri:
  • Aim Lab
  • Biomutant
  • Crash Bandicoot 4: It’s About Time
  • Everspace 2
  • Necromunda: Hired Gun
  • Redout: Space Assault
  • Sniper Ghost Warrior Contracts 2

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.