Motorola a obținut premiul Red Dot: Product Design 2021 pentru razr 5G în cadrul galei de decernare a premiilor Red Dot Product Design 2021, care este rezervată inovațiilor cu cel mai original design. Încă de la momentul lansării, de anul trecut, dispozitivul Motorola razr 5G s-a bucurat de recunoașterea internațională prin designul inovator, iar premiul câștigat la cea mai renumită competiție de design din lume vine să confirme inovația factorului de formă pliabil, compact, care atrage cu ușurință atenția.

Motorola continuă să inoveze în ceea ce privește proiectarea și dezvoltarea tehnologiei smartphone-urilor pentru a crea dispozitive care răspund nevoilor consumatorilor, oferind, în același timp, o experiență de utilizare remarcabilă. Această filosofie se reflectă asupra întregului portofoliul Motorola, însă razr 5G este epitomul distincției, designul pliabil al dispozitivului beneficiind de recunoașterea Red Dot.

Motorola razr 5G se adaptează perfect oricărui stil de utilizare, iar mobilitatea este un alt atu la care telefonul scorează foarte bine. Marginea de jos îngustă, senzorul de amprentă montat în spate şi designul unic cu balamale care permit închidere zero-gap, oferă modificări estetice şi funcţionale pentru o experienţă uşoară de utilizare. Premisa de la care Motorola a plecat în dezvoltarea razr a fost crearea celui mai bun smartphone cu display flexibil, care să răspundă nevoii de portabilitate a utilizatorilor. Fiecare decizie luată de-a lungul procesului de dezvoltare a avut ca obiectiv livrarea unui telefon remarcabil, cu design original, foarte practic. Drept urmare, razr reușește să reprezinte fiecare dintre principiile de bază ale design-ului Motorola: simplitate, rafinament și element surpriză.

Declarația Motorola -„Câștigarea Red Dot Award: Product Design 2021 este o mare onoare pentru noi, razr este un telefon iconic, care combină nostalgia cu viitorul, un produs conceput pentru a expune noi moduri de interacțiune cu un smartphone. Red Dot Award este și o confirmare a gândirii noastre orientată spre inovație și pionierat”.

Declarația Red Dot Award – „Product Design datează din 1955 și recunoaște cele mai bune produse lansate într-un anumit an. Ca întotdeauna, aproximativ 50 de jurați au fost, din nou, fideli devizei „În căutarea design-urilor și inovațiilor bune” în competiția din 2021. Panoul internațional de experți cuprinde specialiști dintr-o mare varietate de sectoare. Aceștia au examinat produsele înscrise în competiție, într-un proces care a durat câteva zile și a fost ghidat de criterii de evaluare, cum ar fi calitatea formală a produsului, ergonomia și longevitatea.”

razr 5G poate fi văzut în expoziția online de pe site-ul web Red Dot din 21 iunie 2021. Această dată marchează, de asemenea, începutul Red Dot Design Week, în timpul căreia câștigătorii premiului din acest an, inclusiv Motorola, vor fi sărbătoriți online.

Începând cu 22 iunie 2021, razr 5G este inclus în expoziția „Design on Stage” din cadrul muzeului Red Dot Design Essen, acolo unde sunt prezente toate creațiile premiate de-a lungul timpului în cadrul concursului.

Pentru a citi mai multe despre motorola razr 5G, vizitați site-ul web, pagina de Facebook, Instagram și YouTube.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.