Înconjurați-vă de realism absolut cu noua bară de sunet HT-A7000 de la Sony pe 7.1.2 canale

0
313
Ascultă acest articol

Sony extinde gama barelor de sunet și lansează modelul flagship HT-A7000, care le permite utilizatorilor să se bucure de un nou nivel de imersiune și să trăiască o experiență realistă absolută.

Sunet surround suprem

HT-A7000 este o bară de sunet pe 7.1.2 canale și integrează două boxe orientate în sus pentru sunet care se propagă deasupra capului, două tweetere transversale și cinci boxe frontale pentru sunet surround mai puternic, dar și un subwoofer dual încorporat, pentru bass profund. Împreună cu Vertical Surround Engine și S-Force PRO Front Surround, HT-A7000 creează un sunet surround virtual care se propagă peste tot în jurul utilizatorilor, astfel încât aceștia să se poată bucura pe deplin de experiența Dolby Atmos®, DTS:X®.

Datorită Vertical Surround Engine de la Sony, HT-A7000 poate propaga sunetul în plan vertical, astfel încât utilizatorii să-l perceapă ca venind de deasupra capului, fără a fi nevoie de boxe care să fie montate în tavan. Alături de S-Force Pro Front Surround, acesta produce un câmp sonor surround, cu sunet care îi învăluie pe utilizatori din ambele părți.

Tehnologie sofisticată a difuzoarelor

HT-A7000 este dotat cu două difuzoare orientate în plan vertical, care reflectă sunetul ce intră în contact cu tavanul, oferind senzația că acesta provine de deasupra ascultătorului. Boxele puternice, alături de Vertical Surround Engine, oferă o experiență de sunet și mai imersivă.

Tweeterele transversale dispun sunetul între pereții laterali și extind experiența surround pentru a le oferi utilizatorilor o audiție captivantă care depășește dimensiunea televizorului. Combinate cu S-Force PRO Front Surround, le oferă utilizatorilor un sunet surround și mai amplu pentru o experiență captivantă.

Boxele orientate în plan vertical, subwoofer-ul încorporat și boxele frontale dispun de o unitate X-Balanced într-o formă dreptunghiulară unică, pentru a maximiza suprafața diafragmei difuzorului, dar și pentru a mări presiunea sunetului pentru un bass mai profund și o claritate vocală mai mare.

Lăsați-vă captivați de muzică de top, de filme și de experiențe de gaming de calitate

Cu HT-A7000, muzica prinde viață într-un mod inedit. Utilizatorii se pot bucura de o nouă modalitate de a asculta melodiile preferate, datorită tehnologiei 360 Reality Audio , care oferă o experiență cu adevărat imersivă a concertelor live sau a înregistrărilor în studio. De asemenea, aceștia se pot bucura de 360 Reality Audio pe Amazon Music HD, Deezer, nugs.net și TIDAL . Mai mult, utilizatorii pot asculta melodiile preferate așa cum au fost gândite de artiști, datorită High-Resolution Audio, pentru precizie și claritate excepțională.

HT-A7000 dispune de DSEE ExtremeTM, care utilizează Edge-AI pentru a permite îmbunătățirea în timp real a tuturor fișierelor muzicale digitale comprimate, pentru a restabili sunetul de înaltă calitate pierdut în timpul procesului de compresie și a oferi o experiență de audiție mai bogată și mai completă.

În ceea ce privește filmele și jocurile, HT-A7000 creează scene vii, pline de culori realiste și de profunzime. Întreaga calitate a imaginii originale este păstrată atunci când este redată cu ajutorul HT-A7000, astfel încât utilizatorii să fie complet învăluiți de acțiunea filmelor preferate. Jocurile și producțiile cinematografice sunt mult mai captivante și mai realiste, deoarece HT-A7000 acceptă toate formatele recente, precum 8K HDR, 4K120 și Dolby Vision.

Bucurați-vă de mai multă profunzime cu un subwoofer opțional și difuzoare în partea din spate

Pentru un bass și mai profund, utilizatorii pot adăuga un subwoofer wireless opțional. Astfel, cel încorporat în HT-A7000 permite gestionarea bass-ului și vocilor, iar subwoofer-ul wireless opțional se concentrează pe sunetele joase. Pentru un bass bogat, utilizatorii pot adăuga subwoofer-ul SA-SW5 cu 300W pentru bass profund și bogat, de la un difuzor de 180mm cu radiator pasiv. De asemenea, utilizatorii pot opta pentru subfoofer-ul SA-SW3 cu 200W de la un subwoofer compact bass reflex cu un difuzor de 160mm. Pentru o experiență cinematică și mai intensă, cu sunet care să vină inclusiv din spate, utilizatorii pot adăuga boxele wireless SA-RS3S cu o capacitate totală de 100W, care oferă sunet surround extins și pot fi montate pe perete.

Sunet surround perfect pentru orice încăpere

HT-A7000 include microfoane încorporate care îndeplinesc toate condițiile pentru a oferi le utilizatorilor un sunet surround perfect pentru orice încăpere. De asemenea, aceștia nu sunt nevoiți să plaseze boxele precis. Funcția Sound Field Optimization măsoară în mod inteligent înălțimea și lățimea încăperii, precum și poziția subwoofer-ului opțional și a difuzoarelor din partea din spate și optimizează sunetul pentru a profita la maximum de configurația încăperii. HT-A7000 le permite utilizatorilor să se bucure de Sound Field Optimization cu sau fără boxe opționale și este ușor de utilizat – trebuie doar activat din setările inițiale sau din meniul Home.

Compatibilitate ideală cu televizoarele Sony

Când este conectat la un televizor BRAVIA™ cu funcția Acoustic Center Sync utilizând cablul din pachet, atât bara de sunet, cât și televizorul devin sursa de sunet centrală în sistemul home cinema. Acest lucru le permite utilizatorilor să audă dialogul exact din zona în care se află personajul în imagine. De asemenea, acțiunea și sunetul sunt aliniate cu precizie, astfel încât vizionarea devine mult mai imersivă.

Cu o interfață de utilizate integrată, setările barei de sunet apar automat în meniul de setări rapide al televizorelor BRAVIA pentru un control ușor al modurilor de sunet, al câmpului de sunet și al volumului .

Design fluid Omnidirecțional Block
HT-A7000 și boxele opționale au fost proiectate sub conceptul comun Omnidirectional Block, pentru un aspect complet, fluid. Marginile rotunjite și sofisticate încadrează o singură structură solidă care oferă un sunet amplu. Combinația de texturi a materialelor de calitate face ca HT-A7000 să se potrivească foarte bine cu orice stil al camerei de zi.

Bucurați-vă de muzică alături de întreaga familie

Utilizatorii pot accesa cu ușurință servicii muzicale populare precum Spotify și pot reda albumele și playlist-urile preferate utilizând Chromecast, Spotify Connect™ sau Apple AirPlay 2 pe HT-A7000. De asemenea, aceștia pot reda wireless și în timp real de pe smartphone datorită tehnologiei Bluetooth® sau pot utiliza funcția Wi-Fi integrată pentru a reda în timp real muzică de pe propriile dispozitive.

Control Vocal

Bara de sunet este compatibilă cu dispozitivele care dispun de Google Assistant cu Chromecast încorporat și dispozitivele compatibile cu Amazon Alexa. Tot ceea ce trebuie să facă utilizatorii este să adauge bara de sunet HT-A7000 la grupul de difuzoare, utilizând aplicația Google Home pentru a începe să redea muzică, pentru a modifica volumul sau pentru a accesa multe alte funcții folosind doar vocea.

Conectare simplă și rapidă

Modelul HT-A7000 este aproape gata de utilizare imediat ce a fost scos din cutie. Utilizatorii trebuie doar să-l conecteze la priză, să-l asocieze televizorului utilizând conexiunea HDMI eARC și să-l pornească. Cu intrare USB, intrare audio optică și analogică, precum și intrare și ieșire HDMI (eARC), și S-CENTER OUT pentru modelele BRAVIA compatibile, utilizatorii dispun de toate conexiunile de care au nevoie pentru a se bucura de o audiție surround de neegalat.

• Modelul HT-A7000 va avea un preț de aproximativ 6.400 de lei și va fi disponibil începând cu luna septembrie a acestui an.
• Boxele wireless pentru poziționarea în partea din spate, SA-RS3S, vor avea un preț de aproximativ 2.400 de lei și vor fi disponibile începând cu luna septembrie a acestui an.
• Subwoofer-ul opțional SA-SW5 va avea un preț de aproximativ 3940 de lei și va fi disponibil începând cu luna septembrie a acestui an.
• Subwoofer-ul opțional SW-SW3 va avea un preț de aproximativ 2460 de lei și va fi disponibil începând cu luna septembrie a acestui an.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.