Ascultă acest articol


Sonos lansează Roam 2 – cea mai nouă boxă portabilă a companiei, noua generație a boxei portabile Roam, care oferă funcții ce facilitează controlul, dar și o configurare mai rapidă. Fie că vorbim despre pregătirea cinei pentru cei dragi, despre împachetarea bagajelor pentru vacanța așteptată sau despre o petrecere pe plajă alături de prieteni, Move 2 le permite utilizatorilor să se bucure de conținutul preferat oriunde s-ar afla.

Principalele caracteristici:

  • Sunet care sfidează dimensiunile – Roam 2 oferă același sunet bogat, detaliat și bass cu claritatea, profunzimea și plentitudinea pe care utilizatorii le așteaptă de la o boxă cu dimensiuni mai mari.
  • Design și interfață îmbunătățite – cu un logo elegant monocrom și butoane separate și discrete pentru alimentare și Bluetooth, Roam 2 este perfectă pentru o experiență de utilizare mai intuitivă.
  • Configurare rapidă – odată desfăcut ambalajul, utilizatorii pot trece direct la configurarea boxei. Tot ceea ce trebuie să facă este să conecteze boxa la dispozitivul mobil prin Bluetooth și să se bucure de muzică în mișcare. Apoi, aceștia pot configura conexiunea la rețeaua WiFi de acasă pentru a se conecta la propriul ecosistem Sonos.
  • TruePlay automat – ajustează întotdeauna sunetul pentru a oferi cea mai bună experiență de ascultare în orice împrejurime, indiferent dacă este utilizată funcția Bluetooth sau WiFi.
  • Gata pentru orice aventură – noua boxă Roam 2 oferă până la 10 ore de redare continuă la o singură încărcare.
  • Fiabilitate sporită indiferent de condiții – rezistentă la praf și complet impermeabilă, datorită clasificării IP67 testată în mod riguros, noua boxă Roam 2 este construită pentru a rezista la stropiri, murdărie, temperaturi extreme și condiții meteorologice variate.
  • Disponibilă în două variante de culoare – negru și alb, pentru a se potrivi oricărui stil și pentru a completa armonios estetica.

Roam 2 este disponibilă la nivel global începând de astăzi, 21 mai, iar în România va fi disponibilă începând cu 5 iunie la prețul de 999 lei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.