Farming Simulator 22 va fi prezent în cadrul gamescom 2021 cu un stream prin intermediul canalului oficial Twitch al companiei, programat pentru vineri, 27 august, ora 22:00. Cu această ocazie, Farming Simulator 22 invită toți pasionații de agricultură să ia parte la prezentarea unei hărți noi, inspirată de zona mediteraneană. Această nouă hartă este ideală pentru noile culturi prezente în următorul joc și anume struguri, măsline și sorg. Noul trailer prezentat în cadrul gamescom dezvăluie astfel și ultima dintre cele trei hărți incluse în pachetul disponibil la lansare, împreună cu multe alte utilaje agricole.

Cu ocazia gamescom 2021, GIANTS anunță și primul season pass. Farming Simulator 22 oferă la lansare mai mult conținut ca niciodată și anume trei hărți, peste 400 de utilaje agricole, precum și mecanici noi de gameplay cum ar fi sezonalitatea și lanțurile de producție. Jucătorii vor putea însă obține și mai mult conținut pe parcursul primului an cu ocazia season pass-ului ce include trei pachete extra și o expansiune. În plus, jocul va beneficia și de update-uri gratuite de conținut pe parcursul anului ce urmează.

„Nu vom rata ocazia de a participa la gamescom cu Farming Simulator 22” a comentat Christian Ammann, CEO GIANTS Software. „Jocul se afla în faza finală de dezvoltare și suntem mândri că putem prezenta mai multe detalii la cea mai mare expoziție a jocurilor video din lume și că le putem arăta fanilor și jucătorilor primul nostru trailer de gameplay cu noua hartă europeană”.

Farming Simulator 22 va fi disponibil în România prin intermediul partenerilor retail Netzah Game cu prețuri recomandate începând de la 199.90 RON pentru versiunea PC și 249.90 RON pentru console. De asemenea, toate versiunile comercializate în România pe canale oficiale de distribuție includ și localizare în limba română pe cutia produsului și în joc.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.