Ediția Gamescom de anul acesta este plină de anunțuri pentru GeForce NOW, inclusiv primirea lui Dying Light 2: Stay Human pe GeForce NOW cu RTX la lansarea din acest an. De asemenea, Marvel’s Guardians of the Galaxy se va lansa cu RTX ON pentru membrii Founders și Priority.

Pe lângă anunțurile pentru aceste 2 titluri mult anticipate, 11 jocuri ajung în librăria GeForce NOW în această săptămână, printre care și King’s Bounty II.

Intră în epoca întunecată cu Dying Light 2

Poate că omenirea a căzut, dar există și vești bune: Gamescom 2021 anunță că Dying Light 2: Stay Human de la Techland va veni pe GeForce NOW cu RTX ON. Membrii Founders și Priority vor experimenta Dying Light 2: Stay Human cu o calitate a imaginii exact așa cum au dorit cei de la Techland – chiar și pe dispozitive mai slabe.

Intră în acțiune cu Dying Light 2: Stay Human în acest an, atât cu varianta de Steam, cât și cea de Epic Games Store disponibile pe GeForce NOW la lansare.

Salvează galaxia cu iluminare superbă

Alt anunț important aduce Marvel’s Guardians of the Galaxy (Steam și Epic Games Store) la lansarea de pe 26 octombrie 2021 cu suport RTX ON pentru membrii Founders și Priority. Ca membru Founders sau Priority, fiecare lume explorată va fi randată la calitate cinematografică cu reflexii ray-traced pe aproape toate dispozitivele.

O primă privire asupra RTX în acțiune va veni curând.

Adițiile de săptămâna aceasta

joiaGFN din această săptămână include lansarea beta-ului pentru noul joc survival PVE, Icarus; noul fantasy RPG, King’s Bounty II; și jocul gratuit de pe Epic Games Store din această săptămână, Automachef.

Lista completă poate fi consultată mai jos.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.