Toamna asta te așteaptă 5 evenimente Free Comic Book Day la Red Goblin

0
973
Ascultă acest articol


Benzile desenate gratuite oferite cu ocazia Free Comic Book Day nu au ajuns la timp pentru evenimentul mondial de pe 14 august însă Red Goblin compensează această întârziere cu nu mai puțin de 5 evenimente de același tip, primul având loc chiar mâine.

Cele 5 sesiuni de evenimente cu benzi desenate oferite gratuit sunt îmbinate cu Batman Day și Wonder Woman Day, și au loc după cum urmează:

Cele 5 evenimente FCBD ar trebui să ne satisfacă setea de bandă desenată cât să nu ne pară rău că nu se ține anul acesta și un Halloween ComicFest – ediția de anul acesta a fost anulată din motive organizatorice și logistice de către cei de la FCBD.

Un catalog al revistelor speciale Free Comic Book Day poate fi consultat aici. Nu uita că îți poți alege doar 2/sesiune, și că fiecare sesiune are o anumită selecție de reviste. Clienții fideli vor avea dreptul să-și aleagă 4 reviste din selecția disponibilă la fiecare sesiune, iar cosplayerii își pot alege 3.

Magazinul Red Goblin îi va încânta pe fanii bucureșteni și cu o tombolă: achiziționând în ziua evenimentului produse de minim 50 lei te vei putea înscrie cu bonul la o tombolă cu premii surpriză. Urmărește paginile fiecărui eveniment pentru a afla din timp ce alte suprize vor fi pregătite.

Ne vedem sâmbăta aceasta, dar și dățile viitoare, pe Știrbei Vodă nr.4 (București) la Red Goblin, la o lectură supereroică!

P.S.: Luna asta se vor împlini 2 ani de la inaugurarea noii locații…

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.