Este o săptămână grozavă pentru gamerii GeForce. La începutul săptămânii, Hot Wheels Unleashed și Jurassic World Evolution 2 au adăugat NVIDIA DLSS. Astăzi, Grand Theft Auto: The Trilogy s-a lansat cu DLSS, iar mâine, Battlefield 2042 se lansează cu DLSS, NVIDIA Reflex și ray tracing. De asemenea, Bright Memory: Infinite se lansează astăzi și are suport pentru DLSS, Reflex și o tonă de ray tracing.

Experiența supremă în Battlefield 2042 este pe placă video GeForce RTX

Early Access pentru Battlefield 2042 începe mâine, iar încă din prima zi, noul first person multiplayer shooter are suport pentru NVIDIA DLSS, ocluzie ambientală ray-traced și NVIDIA Reflex. DLSS livrează performanță dublă la 4K, iar latența sistemului este redusă cu până la 28% cu NVIDIA Reflex. Află toate detaliile din articolul dedicat.

Grand Theft Auto: The Trilogy – The Definitive Edition primeste un spor de performanță de până la 85% cu DLSS

De asemenea, astăzi se lansează și Grand Theft Auto: The Trilogy – Definitive Edition, iar dacă ai o placă video GeForce RTX, fie pe desktop sau laptop, poți porni NVIDIA DLSS pentru a crește performanța cu până la 85%

Bright Memory: Infinite primește o creștere a performanței cu DLSS de până la 2.5X

Bright Memory a fost un joc de acțiune foarte bine primit care a demonstrate cum un singur dezvoltator poate face un joc complet folosind uneltele din Unreal Engine 4, iar astăzi, continuarea mult așteptată, Bright Memory: Infinite se lansează. Pe PC, jocul este îmbunătățit cu umbre, reflexii și caustics ray-traced și iluminare globală, împreună cu NVIDIA DLSS care crește performanța, iar latența sistemului este redusă cu până la 49% datorită NVIDIA Reflex.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.