Dacia 1100 Miliția – Autosworld – Prezentare

"Din punctul meu de vedere, o inițiativă ce trebuie apreciată."

0
1504
Ascultă acest articol


Cel de al treilea model la scară, produs sub numele unei firme românești, Autosworld, de data aceasta aven o Dacia 1100 din 1968, de Miliție (Poliție)!

Macheta este atent realizată și foarte detaliată. Caroseria este vopsită în două culori, combinația de albastru cu alb o fac să iasă în evidență. Interiorul este negru și are inclusiv goarna și sirena de poliție. Modelul este confecționat din metal plus mici componente din plastic și este sealed (nu deschide nimic). Este așezată pe un postament ce ne prezintă numele modelului și ne arată în acelasi timp că este vorba despre o ediție limitată.

Au fost produse doar 499 de unități și vine însoțită și de un certificat de autenticitate. Cutia este elegantă, iar pe laterale și pe spate regăsim culorile drapelului României. “Romania Classic Collection” este imprimat pe partea frontală și este numele primei colecții de machete, lansată de o firmă românească.

Din punctul meu de vedere, o inițiativă ce trebuie apreciată. Prețul este 184,90 lei și poate fi achiziționată doar de la Autosworld.ro

Alexandru Ciobanu – AC Statue Collector

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.