Ford și-a asumat un risc enorm când a decis să readucă la viață o legendă. Bronco fiind un model iubit de aproape toată lumea și practic primul SUV, atunci când definiția de SUV nici nu exista. Multe alte branduri au încercat să readucă la viață modele iubite în trecut, dar cu mici excepții, acestea au eșuat.

Ford a mizat foarte mult, dar se pare că a nimerit rețeta perfectă. Design-ul este destul de pătrățos și te duce cu gândul la originalul Bronco, dar în același timp este o mașină modernă. Se pare că rețeta a avut un mare succes, deoarece Ford nu poate produce atât de multe mașini pe cât sunt comandate acum, ajungând ca un Bronco să se vândă cu un adaos de 40% de către cei mai întreprinzători.

Azi vă prezentăm unul dintre cele trei ediți de Bronco, ce vor fi produse de către GT SPIRIT la scara 1/18. Un model impresionant cu o vopsea perfectă. Este fabricat din rășină și este sealed (nu deschide nimic). Cum este cazul cu toate modele GT SPIRIT și acesta este ediție limitată și numerotată individual. Acesta fiind numărul 67 din 999 de unități produse pentru întreaga lume. Costă aproximativ 110 euro și încă mai poate fi găsit pe stoc în anumite magazine de specialitate.

Alexandru Ciobanu – AC Statue Collector

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.