Huawei vine cu oferte extra de 10% pentru zeci de produse în cadrul campaniei de Valentine’s Day

Toate tipurile de oferte, dar și alte surprize sunt disponibile pe www.huaweistore.ro

0
573

Huawei Consumer BG continuă seria de oferte din campania dedicată Valentine’s Day cu discount-uri extra și vine în întâmpinarea pasionaților de tehnologie cu produse din toate gamele de dispozitive, cum ar fi: PC, wearable, audio, smartphone, tablete și display la prețuri speciale. Iar pentru că un strop de inspirație nu strică niciodată, Huawei a pregătit numeroase idei și propuneri de cadouri perfecte pentru a surprinde persoanele iubite. Ofertele sunt valabile până pe data de 24 februarie pe www.huaweistore.ro.

Huawei continuă perioada reducerilor dedicate lunii iubirii și, în perioada 14-20 februarie, acordă un discount suplimentar de 10% pentru numeroase produse, printre care smartphone-urile nova 9 și nova 8i, smartwatch-urile WATCH 3 și WATCH 3 Pro, laptopul MateBook 14s sau boxa Sound Joy. Astfel, telefonul nova 9 Starry Blue este disponibil la prețul de 1.999 lei, iar laptopul MateBook 14s Space Gray dispune de prețul promoțional de 5.699 lei. Oferta completă este disponibilă pe www.huaweistore.ro.

Campania de Valentine’s Day cuprinde mai multe tipuri de oferte: de tip bundle, reduceri de preț, vouchere și un concurs pentru cei care se abonează până pe data de 24 februarie la newsletter-ul dedicat de pe www.huaweistore.ro, unde se pot câștiga prin tragere la sorți 3 smartwatch-uri HUAWEI WATCH 3 Pro.

În continuarea este valabilă și oferta suplimentară pentru toți cei care cumpără produse de peste 3.000 lei, care beneficiază de o reducere de 300 de lei introducând codul de reducere AVALENTINE300. Cei ale căror cumpărături depășesc 5.000 lei primesc o reducere de 600 de lei introducând codul AVALENTINE600 în pagina comenzii.

HUAWEI P50 Pro și HUAWEI P50 Pocket, cel mai recent lansate modele din gama smartphone, sunt în continuare disponibile online pe www.huaweistore.ro și în magazinele rețelelor de retail partenere, la prețurile recomandate de vânzare de 5.499 lei, respectiv 6.499 lei. Cumpărătorii le pot achiziționa cu o reducere de 600 lei folosind codul AVALENTINE600.

De asemenea, până la sfârșitul lunii februarie, cumpărătorii produselor din seria P pot achiziționa serviciul de garanție extinsă pentru 1 an la jumătate de preț.

Huawei nu îi uită nici pe cei care sunt în căutarea unui singur produs și a pregătit prețuri avantajoase pentru laptopurile din seria MateBook D, ceasurile din seria GT, căști, tablete sau monitoare. Laptopul MateBook D14 i3 este disponibil la prețul de 2.599 lei, monitorul MateView GT 27” Standard Edition poate fi achiziționat la prețul promoțional de 1.649 lei, ceasul HUAWEI WATCH GT 2 46mm este disponibil la prețul de 599 lei, iar căștile FreeBuds Pro pot fi găsite la prețul de 499 lei.

Oferta este supusă unor termeni și condiții, mai multe detalii fiind disponibile în magazinul online.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.