Peste 150 de jocuri au suport pentru NVIDIA DLSS! Gamerii GeForce sunt Game Ready pentru Elder Ring, Destiny 2: The Witch Queen și Total War: Warhammer lll

0
519
Ascultă acest articol


NVIDIA DLSS accelerează acum performanța fără a compromite calitatea imaginii în peste 150 de jocuri, cu Dying Light 2 Stay Human, Phantasy Star Online 2 New Genesis și Sifu printre cele mai noi jocuri care beneficiază de suport în februarie. NVIDIA a lansat și un Game Ready Driver pentru Elder Ring, Destiny 2: The Witch Queen și Total War: Warhammer lll.

Noile jocuri care beneficiază de un upgrade de performanță cu DLSS!

Luna aceasta, tehnologia revoluționara DLSS ajută la livrarea experienței definitive pentru gamerii RTX în multe alte titluri, precum:

  • Dying Light 2 Stay Human – DLSS livrează o performanță aproape dublă. Combinația de DLSS și RTX accelerează iluminarea globală ray traced, umbre de la soare, reflexii și ocluzie ambientală. Toate oferind gamerilor experiența definitivă în Dying Light 2 Stay Human.
  • Martha is Dead – disponibil pe 24 februarie, DLSS oferă o experiență mai realistă și mai imersivă, care rulează la un număr optim de cadre pe secundă. De asemenea, jocul dispune și de umbre și reflexii ray-traced.
  • Phantasy Star Online 2 New Genesis – NVIDIA DLSS accelerează performanța cu până la 45% când grafica și soluțiile de randare sunt la maxim, permițând gamerilor cu GeForce RTX 3060 sau mai sus să joace la 60 FPS în 4K.
  • SCP: Pandemic – disponibil pe 22 februarie, NVIDIA DLSS livrează o creștere a performanței de până la 90% în 4K, împingând fiecare placă video GeForce RTX la peste 100 de cadre pe secundă.
  • Shadow Warrior 3 – se lansează pe 1 martie, iar NVIDIA DLSS duce grafica incredibilă la viteze și mai mari.
  • Sifu – NVIDIA DLSS crește performanța cu până la 45%, permițând gamerilor GeForce RTX să joace la peste 100 FPS în 4K cu toate setările la maxim, pentru experiența definitivă.
  • Supraland Six Inches Under – DLSS crește performanța cu până la 65%, permițând tuturor plăcilor video GeForce RTX să ofere peste 60 FPS în 4K.

Game Ready pentru Elder Ring, Destiny 2: The Witch Queen și Total Hammer: Warhammer lll

Astăzi, NVIDIA a lansat un nou driver Game Ready care livrează optimizări încă din prima zi pentru Elder Ring, Destiny 2: The Witch Queen, GRID Legends și Total War: Warhammer lll.

Driverele Game Ready livrează cea mai bună experiență pentru jocurile tale preferate, lună după lună, an după an. Sunt făcute cu precizie în colaborare cu dezvoltatori și testate pe mii de configurații pentru performanță maximă și fiabilitate. Gamerii GeForce pot descărca și instala prin intermediu GeForce Experience și se vor putea juca chiar în secunda în care jocurile se lansează.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.