Ascultă acest articol


Figurina Batman Beyond cu siguranță va face fericit orice colecționar care este fan lui Terry McGinnis, cel care preia mantaua de Batman sub antrenamentul bătrânului Bruce Wayne care nu mai este Batman de ani buni al orașului Gotham care acum are o structură futuristică.

Nu pot spune ca sunt fan McFarlane Toys, dar admir entuziasmul acelui om când își prezintă produsele mereu și că e mega fericit că are un huge fan base pe tema DC-ului cu care a încheiat un deal cu cei de la Warner Bros., dar acest Batman Beyond este o figurină destul de reușită chiar dacă e mai mult versiunea din benzi desenate și nu cea animată, mai mult ca sigur pe viitor vom avea și versiunea animată.

Figurina este simplă, având pictate doar centura și ochii, iar acel simbol al liliacului este o piesă separată lipită pe corp, vă sfătuiesc să nu trageți de siglă că pare ușor de dezlipit de acolo. Ca și accesorii, mereu am să mă plâng, când am să mai scriu despre figurine Batman de la McFarlane, NU ARE PUMNI! Dar, figurina dispune de o pereche de mâini pentru prindere de accesorii, o altă pereche de mâini cu ghearele ascuțite (le folosește destul de des), un batarang roșu,  efecte de flăcări care se atașează de tălpile picioarelor pentru a crea senzația de zbor, un stand pentru susținerea figurinei, cartonașul de colecție, aripile care se pot prinde de peg-urile de la brațe (de care nu prea sunt fan dar iși fac treaba și desigur, se pot detașa de spate, dar îi va lăsa o gaură imensă în spate).

Ca și sculpt, este foarte faină figurina, fiind o randare mai modernă bazată pe benzile desenate ale personajului.

Vreau să notez că eu dețin versiunea normală, deoarece sculpt-ul capului dispune de forma gurii, căci este o altă versiune, care are fața placată și vine cu batarang-uri diferite plus piesă de BAF pentru Jokerbot, apărut în 2021.

La final, recomand figurina, desigur, dacă preferați cealaltă variantă, go for it mai ales dacă sunteți fani Batman Beyond.

Radu Ionuț

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.