Ascultă acest articol

RWB sau RAUH-Welt Begriff este o companie înființată de japonezul Akira Nakai și se bazează pe modificarea extremă a modelelor Porsche. Mașinile modificate de Nakira San personal sunt legendare și pasionați din întreaga lume se înscriu pe lista de așteptare pentru a modifica un model Porsche.

Acest model este prima construcție oficială din Regatul Unit. La bază se află un Porsche 911 (964) cu motor răcit pe aer și cutie manuală, ce se află într-o stare perfectă de conservare. Tot kit-ul exterior a fost trimis din Japonia și a trebuit sa fie pregatit și vopsit, împreuna cu mașina, înainte ca Akira San să ajungă în U.K. După ce acesta a aterizat (un zbor lung din Japonia) a fost condus direct la atelier, unde a și început construcția. La final mașina a primit numele de HIBIKI. Numele unui Whisky japonez de o calitate superioară.

Solido a reprodus această mașină la scara 1/18, pentru toți pasionații RWB. Aproape toate detaliile de mașina reală se regăsesc și pe miniatură. Ca de obicei, modelul are direcție funcțională și ușile pot fi deschise. Un model impresionat, cu atât mai mult având în vedere că este primul model RWB produs de o firmă de buget.

Alexandru Ciobanu – AC Statue Collector

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.