Ascultă acest articol

SteelSeries, liderul mondial în periferice pentru gaming și esport, a anunțat astăzi lansarea celor mai noi inovații și completări la linia premiată de tastaturi Apex. Mai mici, mai rapide și foarte ajustabile, Apex Pro Mini și Apex Pro Mini Wireless dau sens expresiei „Mic și puternic.” Formatul compact 60% este însoțit de contacte OmniPoint 2.0 caracterizate de un timp de răspuns de 11 ori mai rapid, o acționare de 10 ori mai promptă și durabilitate de două ori mai mare față de contactele mecanice standard.

Lansată în 2019, SteelSeries și-a propus să ofere gamerilor din toate categoriile mai mult control asupra tastaturilor lor, pentru toate scenariile de utilizare – jocuri sau altele, cu Apex Pro, cea mai configurabilă tastatură de pe planetă, cu cele mai rapide contacte din lume. Contactul original OmniPoint a introdus o acționare complet ajustabilă, fiind cel mai mare salt în inovații pentru tastaturi de gaming de la crearea primelor contacte mecanice, permițând utilizatorilor să ajusteze între apăsări decise și atingeri ușoare.

Pe lângă formatul compact, vin și îmbunătățiri la cele mai rapide contacte din lume. Funcționând acum între 0.2 mm și 3.8 mm, contactul OmniPoint 2.0 oferă utilizatorilor timpi de răspuns și de acționare mai rapizi, împreună cu un și mai mare potențial de ajustare. Când este ajustat la 0.2 mm, timpul de răspuns de 0.54 ms oferă cele mai rapide apăsări de taste din lume. În plus, noile OmniPoint 2.0 oferă apăsări de taste cu acțiune dublă, permițând utilizatorilor să programeze două acțiuni pe o singură tastă pentru a executa combo-uri, cum ar fi mersul și alergarea, sau scoaterea unei grenade și aruncarea ei, toate cu o singură apăsare de tastă.

 

Mic și puternic. Pentru prima dată, linia de tastaturi Apex, preferată de fani și premiată, oferă noul design 60%, mai compact, pentru a elibera spațiu pe birou și a permite mișcări mai ample ale mouse-ului, împreună cu o estetică îmbunătățită și o poziționare mai ergonomică. Cu inovatoarea tasta modifier SteelSeries, funcționalitatea completă a tastaturii este menținută într-un format mai mic – făcând dimensiunea tastaturilor Apex Pro Mini perfectă pentru a se potrivi într-un rucsac pentru turnee de esport, petreceri LAN, dar și pentru cei înscriși la facultate și care se îndreaptă către prima lor cameră de cămin.

  • Apex Pro Mini Wireless – Combinând OmniPoint 2.0, cele mai rapide contacte din lume, cu noul format compact 60%, Apex Pro Mini Wireless le permite gamerilor să transporte cu ușurință o tastatură de înaltă performanță. Quantum 2.0 Wireless asigură gaming și lucru fără întreruperi, oferind în același timp conectivitate duală, astfel încât utilizatorii să poată comuta între conectivitate Wireless Gaming Grade 2.4 GHz și Bluetooth oriunde ar merge. Evaluate la 100 de milioane de apăsări de taste, contactele OmniPoint 2.0 au nevoie de taste pe măsură, variantele double shot PBT fiind perechea perfectă, oferind o durabilitate de neegalat, astfel încât să reziste de la prima până la ultima apăsare. Pe 23 mai, FaZe Karrigan a devenit primul jucător profesionist care a câștigat un major CS:GO folosind o tastatură wireless (Apex Pro Mini Wireless). 
  • Apex Pro Mini – Folosind noile contacte OmniPoint 2.0, Apex Pro Mini permite utilizatorilor ajustări între 0.2 mm și 3.8 mm, comutând între apasari ușoare ca fulgul și apăsări deliberate, profunde. Designul compact 60% lasă mai mult spațiu pe birou, asigurând că mișcările ample ale mouse-ului sunt neîntrerupte, oferind în același timp o ergonomie mai bună indiferent că lucrați sau vă jucați. Tastele double shot PBT oferă o durabilitate similară cu cea a contactelor, în timp ce funcțiile tastelor imprimate lateral păstrează intactă funcționalitatea unei tastaturi clasice într-un pachet mic.

Tastaturile Apex Pro Mini Wireless și Apex Pro Mini vor fi disponibile în România la următoarele prețuri recomandate:

  • Apex Pro Mini Wireless 1400.00 RON
  • Apex Pro Mini – 1100.00 RON

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.