Netflix te invită să te alături Academiei Nevermore din Wednesday

0
173

Ți s-a spus vreodată că ești diferit? Ciudat? Că nu faci parte din mediul în care trăiești? Într-o lume plină de Normies, te-ai simțit vreodată Diferit? Dacă te regăsești, există un loc special pentru oamenii ca tine… Academia Nevermore.

Aplică pentru înscrierea la Academia Nevermore, unde Diferiții de toate felurile sunt bineveniți. Învață despre absolvenții de seamă ai școlii, printre care se numără Edgar Allan Poe și Morticia Addams, întâlnește studenții înscriși în prezent la Nevermore și află mai multe despre activitățile și evenimentele unice din școală. În plus, urmărește un video găzduit de Directoarea Larissa Weems alături de elevi care îți arată ce înseamnă să mergi la Nevermore. Completează un scurt chestionar și află dacă Nevermore este școala potrivită pentru tine. Cei care au fost admiși la Nevermore toamna aceasta vor afla vestea printr-o notificare pe mail.

DESPRE ACADEMIA NEVERMORE

Academia Nevermore a fost fondată în 1791 pentru a oferi un refugiu prin educație Diferiților, celor cu puteri supranaturale din toată lumea. Numită în onoarea unui  alumn celebru, Edgar Allan Poe, internatul găzduiește vârcolaci, vampiri, sirene, gorgoni și un întreg spectru de studenți cu abilități înfricoșătoare și unice. Ascunsă în pădurile izolate din New England, școala se află la o distanță de 25 de minute de orașul pitoresc Jericho, una dintre primele așezări ale pelerinilor în America.

Wednesday are premiera globală toamna aceasta, exclusiv pe Netflix.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.