SteelSerie introduce noile tastaturi din seria Apex Pro TLK

Noua tastatură Apex Pro TKL Wireless dispune de tehnologia lag-free 2.4GHz Quantum 2.0 Dual Wireless

0
467
Ascultă acest articol


SteelSeries, liderul mondial în domeniul perifericelor de gaming și esport, a anunțat astăzi lansarea evoluției tastaturii care a început totul – revoluționara și multi-premiata, Apex Pro TKL. Imaginați-vă accelerația celor mai rapide mașini electrice… dar într-o tastatură. Tastaturile din seria Apex Pro TKL oferă gamerilor un avantaj competitiv prin fuziunea tehnologiei OmniPoint 2.0 cu formatul TKL, câștigător de turnee, pentru a crea cea mai rapidă tastatură din lume pentru esport și pentru aspiranții la profesionism.

Lansată inițial în 2019, Apex Pro TKL a cucerit intreaga lume oferind gamerilor, pentru prima data, gustul acționării complet ajustabile, cel mai mare salt calitativ în inovația tastaturilor de gaming de la crearea primelor contacte mecanice. Un echipament preferat de fani și un must-have absolut, folosit de nenumărați jucători profesioniști, prima generație Apex Pro TKL a adunat victorii în întreaga lume, după ce și-a găsit inițial locul printre jucătorii competitivi și printre cei care reclama cele mai bune performanțe de la perifericele lor.

Diferența dintre a câștiga și a pierde poate fi determinată de viteză și de o chestiune de milisecunde. În 2022, SteelSeries a proiectat tehnologia OmniPoint pentru a fi și mai rapidă, oferindu-le gamerilor de toate felurile posibilitatea de a alege între 37 de niveluri de acționare, de la 0,2 mm până la 3,8 mm, cu un timp de răspuns de doar 0,54 ms. Contactele OmniPoint 2.0 răspund de 11 ori mai repede decât contactele mecanice standard și au o acționare de 10 ori mai rapidă atunci când sunt setate la 0,2 mm. Utilizatorii pot alege între apasari ușoare sau apasari deliberate profunde, pentru fiecare tastă și de fiecare program sau joc. Fie că jucătorii doresc un WASD super-ușor pentru jocurile FPS sau un QWER ultra-rapid pentru MOBA-uri, Apex Pro TKL și TKL Wireless pot încărca automat profilurile personalizate atunci când sunt utilizate cu software-ul SteelSeries GG.

Pe lângă viteza sa, contactul OmniPoint 2.0 oferă și funcția de apăsare a tastelor 2 în 1, permițând gamerilor să atribuie doua acțiuni pe o singură tastă. Mergeți și apoi fugiți, scoateți o grenadă și aruncați-o sau executați combinația perfectă, toate acestea printr-o singură si simpla apăsare de tastă.

Formatul TKL, pregătit pentru sporturi electronice, aduce un spatiu mai aerisit pe birou, oferind în același timp mai mult loc pentru mișcări ample ale mouse-ului, eliminand orice piedica in momentele cruciale din joc. Pentru prima dată, Apex Pro TKL  va fi disponibilă cu tehnologia de înaltă performanță Quantum 2.0 Dual Wireless de ultimă generație. Gamerii care folosesc Apex Pro TKL Wireless pot alege între tehnologia wireless ultra-rapidă si fara pierderi 2,4 GHz sau Bluetooth 5.0 pentru conectarea la mai multe dispozitive. Cu o autonomie a bateriei de 40 de ore, Apex Pro TKL Wireless îți permite să te joci mai mult ca niciodată – fără a te incurca in cabluri.

  • Apex Pro TKL Wireless – Ingloband tehnologia OmniPoint 2.0, cu cel mai rapid contact din lume și avand un format TKL pregătit pentru esport, Apex Pro TKL Wireless oferă gamerilor putere pentru desktop-ul lor intr-un mod compact. Cu tehnologia de înaltă performanță Quantum 2.0 Dual Wireless 2,4 GHz și un format TKL, Apex Pro TKL Wireless asigură mai mult spatiu de joc si de lucru. Ecranul inteligent OLED încorporat oferă informații despre joc și chat în timp real, fără a fi necesară minimizarea, astfel încât gamerii pot rămâne concentrati la joc fara sa fie distrasi. Cu un rating de până la 100 de milioane de apăsări, contactele OmniPoint 2.0 au nevoie de taste pe măsură. Astfel tastele double shot PBT reprezinta partenerul perfect, oferind durabilitate de neegalat si rezistand de la prima până la ultima apăsare de tastă. Pe 23 mai, FaZe Karrigan a devenit primul jucător profesionist care a câștigat un turneu major CS:GO folosind o tastatură wireless (Apex Pro Mini Wireless – cu switch-uri OmniPoint 2.0 și tehnologie Quantum 2.0 Dual Wireless).
  • Apex Pro TKL – Cu Apex Pro TKL, utilizatorii pot profita de tehnologia OmniPoint 2.0 pentru a comuta între apasari rapide la 0,2 mm și apăsări profunde și precise la 3,8 mm. Formatul TKL oferă mai mult spațiu pe birou, pentru momente epice in jocuri, dar si mobilitate pentru transport usor la evenimente LAN. Un ecran inteligent OLED încorporat permite gamerilor să vadă informatii din joc și de pe chat in timp real, transformand nevoia de a minimiza jocurile in ceva de domeniul trecutului. Tastele double shot PBT asigură o durată de viață la fel de lungă ca și contactele validate sa reziste la peste 100 de milioane de apăsări.

Noile tastaturi SteelSeries Apex Pro TKL Wireless și Apex Pro TKL vor fi disponibile in Romania la următoarele prețuri recomandate:

  • Apex Pro TKL Wireless 1,349.99 RON
  • Apex Pro TKL 1,099.99 RON

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.