Fanii Stephen King sunt răsfățați toamna aceasta. În septembrie a fost lansat cel mai nou roman al regelui literaturii horror, Un Basm, iar în octombrie Cujo apare pentru prima oară în limba română.

Dacă ești curios de acest roman citește pe site-ul Nemira un fragment în avanpremieră. Cartea este disponibilă începând cu 17 octombrie în librării dar o poți precomanda de pe acum, și vine la pachet cu posterul aniversar Stephen King.

Cei care au citit deja Un Basm și abia așteaptă să discute pe marginea sa, au ocazia să participe la Clubul de Carte Armada de pe 13 octombrie, alături de Marian Coman, redactorul-șef al imprintului Armada.

„Cujo era un câine de aproape nouăzeci de kilograme, dar prietenos, iubitor și loial „trinității“ sale: BĂRBATUL, FEMEIA și BĂIATUL. Se străduia mereu să nu fie un CÂINE RĂU. Numai că totul s-a schimbat când uriașul Saint-Bernard de aproape nouăzeci de kilograme a pornit la vânătoare și a intrat într-o grotă, unde a fost mușcat de un liliac. Bietul Cujo se îmbolnăvește și, încet, încet, își pierde mințile, fiind bântuit de gânduri de-a dreptul criminale. Nu peste mult timp, Saint-Bernardul va deveni centrul unui incontrolabil vârtej al grozei, care îi va absorbi pe toți cei din jurul său. Astfel, orășelul Castle Rock va fi din nou stăpânit de teroare, furie și nebunie… Și pentru nimeni nu pare să mai existe vreo scăpare.”

Halloween-ul se apropie cu repeziciune așa că avem câteva recomandări în materie de Stephen King cu care să te încălzești toamna aceasta.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.