Ascultă acest articol

ManvsMachine, o agenție talentată de grafică pe computer (CG) vine În NVIDIA Studio săptămâna aceasta pentru a împărtăși informații despre arta fractală și pentru a recrea natura prin codare și modelare cu un GeForce RTX 3090.

ManvsMachine a creat conținut premiat pentru branduri și agenții mari, din întreaga lume, precum Volvo, Adidas, Nike și altele, notând că „creativitatea este îmbunătățită de randare ray-traced mai rapidă, viewport-uri 3D mai fluide, simulări mai rapide și image denoising upscaling îmbunătățit de AI – toate accelerate de plăcile video NVIDIA RTX.”

Echipa de la ManvsMachine găsește inspirație dintr-o varietate de locuri, precum natură, sălbăticie, converații, filme, iar recent, de către romanesco brocooli. Animația lor, intitulată Roving Romanescă a pornit ca o serie de explorări bazate pe romanescp broccoli, un exemplu perfect de fractal care poate fi găsit în natură.

ManvsMachine a sculptat fiecare bucată individual pentru a crea un model 3D în forma unui broccoli romanesco. Atunci când au creat acest model, renderer-ul lor Karma XPU accelerat de RTX a fost esențial pentru accelerarea animării formelor.

Artiștii care vor să-și îmbunătățească abilitățile în Houdini pot accesa Scurtături și Sesiuni Studio pe canalul de YouTube NVIDIA Studio. Descoperă tutoriale pas-cu-pas exclusive de la artiști mari din industrie, urmărește showcase-uri din comunitate și multe altele, toate bazate pe hardware și software NVIDIA Studio.

Urmărește man.vs.machine pe Instagram pentru a vedea mai multe lucrări, iar mai multe detalii poți afla din postarea de blog În NVIDIA Studio de săptămâna aceasta.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.