Voi ce faceți de Ziua Copilului? 1 iunie cu filme de 10 la Cinema City

Ocazie unica de a vedea înaintea tuturor Spider-Man: Across the Spider-Verse, plus multe alte animații, la preț special pentru toată lumea

0
485
Ascultă acest articol


 Cinema City, cel mai mare operator de cinematografe din România, propune tuturor familiilor si celor care iubesc animatiile de Ziua Copilului să viziteze cinematografele din rețeaua sa din București și alte 20 de orașe din țară pentru o ofertă de nerefuzat.

De 1 iunie, pentru o zi întreagă, în toate locațiile în care este prezent, Cinema City face un cadou copiilor de toate vârstele: un preț unic, de 10 lei, la orice film din oferta variată de animații pregătite special pentru Ziua Copilului. Alegeti din micile comori pregatite doar pentru voi: Spider-Man: Across the Spider-Verse/Omul Păianjen: prin lumea păianjenuluiîn avanpremieră extraordinară la Cinema City, Little Allan/Micul Allan – O aventură extraterestră, Mavka/Mavka. Zâna Pădurii, Super Mario/Super Mario Bros: Filmul,  Moonbound/Aventuri până la lună și înapoi, Rabbit academy/Academia iepurașilor: Paștele e în pericol

Amintirile alături de cei mici sunt neprețuite, mai ales de ziua lor! La Cinema City, de 1 iunie, biletele sunt doar 10 lei pentru părinți și copii! Intrați în aventura cinematografică și oferiți-le micuților o zi de vis. Prezența voastră este cel mai important lucru pentru ei.

*spectatorii filmelor din oferta, indiferent de vârstă, beneficiază de prețul de 10 lei pe bilet doar în data de 1 iunie 2023. 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.