Diablo IV este disponibil acum cu DLSS 3, Ratchet & Clank: Rift Apart sosește curând cu DLSS 3 și altele

0
309
Ascultă acest articol

Adopția DLSS continuă și săptămâna aceasta, aflându-se în peste 300 de jocuri și aplicații! Astăzi, Diablo IV se lansează pentru toată lumea la nivel global, Tower of Fantasy primește update la DLSS 3, iar Sony a anunțat lansarea de pe 26 iulie a lui Ratchet & Clank: Rift Apart, care va include DLSS 3, ray tracing, Reflex și DLAA.

Mai mult, DLSS 2 este acum disponibil în Alone In The Dark Prologue (și va sosi pentru întregul joc Alone In The Dark la lansare), WILD HEARTS și Wo Long: Fallen Destiny, ceea ce permite gamerilor GeForce RTX să se bucure de cea bună performanță și calitate superioră a imaginii în și mai multe jocuri.

Diablo IV este aici!

Diablo și NVIDIA au fost o pereche făcută în iad încă din prima zi. NVIDIA DLSS 3, NVIDIA DLSS 2, NVIDIA DLAA și NVIDIA Reflex se află toate în Diablo IV, astfel cea mai bună experiență de joc este pe plăcile video GeForce RTX. Iar în viitor, gamerii GeForce RTX vor avea și cel mai mare număr de cadre pe secundă când se vor juca Diablo IV atunci când acesta va primi efecte ray-traced.

Ratchet & Clank: Rift Apart disponibil pe 26 iulie cu DLSS 3, ray tracing și altele

Franciza Ratchet & Clank a sărbătorit recent 20 de ani, iar pe 26 iulie, gamerii pe PC se pot bucura de acțiunea și umorul francizei pentru prima data odată cu lansarea variantei de PC a celebrului titlu Ratchet & Clank: Rift Apart.

Construind pe munca pe care au depus-o la alte portări pentru PC de la Sony Interactive Entertainment, Nixxes adaugă multe tehnologii în Ratchet & Clank: Rift Apart, oferind gamerilor pe PC o experiență incredibilă care să se folosească de întraga capabilitate a sistemelor lor. Printre tehnologii se numără DLSS 3, DLSS 2, DLAA, Reflex și ray tracing.

Mai multe jocuri cu DLSS

Adopția DLSS continuă, iar lista de noi jocuri care urmeasă se află mai jos:

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.