Chiar și într-o săptămână tăcută, parcă se întâmplă ceva joia – adică câteva update-uri noi pe GeForce NOW. Pe lângă lansarea săptămânală Game Ready pe GeForce NOW care aduce noi update-uri la librăria GeForce NOW, avem și câteva noi vești.

  • Devino cel mai puternic Avenger
  • Beneficiază de 1 an de GeForce NOW și Watch Dogs: Legion la orice achiziție de placă video din seria RTX 30
  • Fortnite cu RTX va veni curând pe GeForce NOW

Avengers uniți pe toate dispozitivele

Fie că te joci pe PC, Mac, SHIELD TV, dispozitive cu Android sau pe Chromebook, tu poți să-i unești pe cei mai puternici eroi de pe pământ în Marvel’s AvengersMembrii GeForce NOW își pot trăi acum visul de a deveni super-erou într-un poveste originală Avengers adusă la viață de Crystal Dynamics și Square Enix.

Marvel’s Avengers un joc third-person de acțiune-aventură care combină o poveste originală, cinematică cu gameplay single-player și co-op. Alătură-te unei echipe de 4 jucători online, manuiește cu măiestrie abilități extraordinare, customizează o listă mare de eroi și apără pământul de toate amenințările.

Suntem foarte încântați să facem acest joc disponibil pentru membrii GeForce NOW. Excelsior!

Pachetul special RTX seria 30 – 1 an de GeForce NOW și Watch Dogs: Legion

Mai devreme luna aceasta am lansat noua serie de plăci video RTX 30. Joi, pe 17 septembrie, GeForce RTX 3080 poate fi achiziționat oficial cu un pachet special cu beneficii GeForce NOW.

La orice achiziție de placă video din seria GeForce RTX 30, sau un PC deja asamblat cu o placă video RTX 30 de la partenerii participanți vei primi 1 an de founders membership pentru GeForce NOW și o copie digială a jocului Watch Dogs: Legion. Astfel, vei avea parte de gaming de calitate GeForce pe toate dispozitivele tale chiar și atunci când nu ești acasă. Mai multe informații despre pachet puteți găsi aici.

 Fortnite cu RTX, într-un cloud aproape de tine

Gamerii pe PC de Fortnite cu plăci video RTX vor primi un update major pe 17 septembrie, cu adăugarea tehnologiile ray tracing și DLSS. În săptămânile care urmează, aceste îmbunătățiri la Fortnite vor fi disponibile și pentru membrii Founders pe GeForce NOW.

Game Ready pe GeForce NOW

Atunci când pornești jocul preferat, te joci imediat, asta înseamnă Game Ready pe GeForce NOW. Experiența a fost optimizată pentru gaming în cloud și include îmbunătățiri de performanță prin driverele Game Ready. NVIDIA gestionează update-urile și patch-urile, oferind utilizatorilor posibilitatea de a se juca la 1080p/60 FPS pe aproape toate dispozitivele, inclusiv Chromebooks. Iar atunci când  un joc are support RTX va include grafică ray traced și DLSS 2.0.

Săptămâna aceasta au fost adăugate 5 jocuri pe librăria GeForce NOW, inclusiv Marvel’s Avengers și întoarcerea lui Hunt: Showdown al celor de la Crytek. Iar atunci când seiful Epic se deschide pentru jocuri gratuite în fiecare săptămână, suntem chiar acolo pentru a aduce acele jocuri și pe GeForce NOW. Jocul gratuity din această săptămână este Stick It to the Man.

 Lista completă de jocuri poate fi consultată mai jos.

 Game Ready pe GeForce NOW

Jocurile vor fi disponibile în jurul orei 20:00 ora locală

 Nou pe GeForce NOW:

  • Marvel’s Avengers
  • Stick It to the Man (Gratuit Epic Games Store— Sept 17 – 24)
  • ULTRAKILL
  • Zero Escape: The Nonary Games

 Înapoi pe GeForce NOW:

  • Hunt: Showdown

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.