Episoade noi din Durere și Vindecare în aprilie în exclusivitate la DIVA

0
450
Ascultă acest articol


A doua serie din „Durere și vindecare” („Enfermeras”, 2019-2022) continuă și în luna aprilie, de la ora 15:50, exclusiv la DIVA, de luni până vineri fiind difuzate câte două noi episoade. Episoade care promit un amestec de dragoste, pierderi dureroase și salvări emoționante!

Noua serie a telenovelei columbiene cu medici „Durere și vindecare” continuă povestea asistentei-șefe María Clara González (Diana Hoyos), de la Spitalul Universitar Santa Rosa. Dedicată pacienților și pasionată de meseria ei, aceasta are planuri mari, în noul sezon: se mută cu logodnicul ei, medicul Carlos Pérez (Sebastián Carvajal), și se pregătește de nuntă. Dar cei doi descoperă nu le este ușor să-și împartă viața și în peisaj apar obstacole serioase, care amenință să-i despartă.

De exemplu, Agustín Garnica (Andrés Suárez), noul Director Științific al spitalului din „Durere și vindecare”, devine un punct de conflict. În plus, apariția Victoriei Cifuentes (Paula Barreto), fosta soție a lui Garnica și noul Manager Financiar al spitalului, adaugă și mai multă tensiune, în peisaj. Mai ales când María Clara și Victoria se plasează de părți opuse ale baricadei, pentru că cea dintâi îl susține pe Garnica și apără ideea de a menține caracterul social al spitalului Santa Rosa, nu de a-l transforma într-o afacere. Victoria, în schimb, vrea să facă din spital un centru de top pentru operații cosmetice și de reconstrucție, construind un pavilion specializat. Volumul excesiv de muncă destabilizează relația dintre María Clara și Carlos, iar nunta ar putea fi anulată, mai ales când Carlos este acuzat de malpraxis, după moartea unui pacient.

În paralel, asistenții Sol Angie Velásquez (Nina Caicedo) și Alvaro Rojas (Julián Trujillo) încearcă să obțină un echilibru în viața personală și cea profesională, sub noile reguli financiare impuse în spital de Victoria. Colegii lor creează în fiecare zi relații apropiate cu pacienții, pe culoarele pline de durere, bucurie și intrigi ale spitalului, iar fiecare episod este axat pe un caz diferit.

În noile episoade, apar și alte două personaje noi: Andrés Garnica (Carlos Baez), fiul adolescent al lui Agustín, și Andrea Arias (Lina Cardona), care îi va fura inima lui Carlos. Sezonul 2 din „Durere și vindecare” este regizat de Víctor Cantillo și Luis Sierra. Și este difuzat de DIVA de luni până vineri, de la ora 15:50, în porții de câte două episoade.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.