Postul AMC a făcut publice primele imagini din următorul sezon al serialul producție proprie „Into the Badlands”. A treia serie a poveștii despre arte marțiale – care se filmează momentan la Dublin (Irlanda) – va avea premiera pe AMC în primăvara acestui an și va avea 16 episoade. În primele fotografii, apar: protagonistul Daniel Wu („Tomb Raider Începutul”), care îl joacă pe Sunny; Ally Ioannides („Numai tată să nu fii!”), care o joacă pe Tilda; Emily Beecham („Daphne”, film care i-a adus o nominalizare la British Independent Film Award 2017, la categoria „cea mai bună actriță”), care este The Widow; noii actori din poveste, Lorraine Toussaint („Orange is the New Black”), care este Cressida, și Babou Ceesay („Guerilla”), care îl joacă pe Pilgrim.

„Into the Badlands” este o poveste post-apocaliptică impresionantă din punct de vedere vizual, despre supraviețuire și putere într-o societate feudală a viitorului. În SUA, al doilea sezon s-a plasat, ca rating, între primele 10 seriale de ficțiune pe posturile de cablu.

În sezonul 3, Sunny (Wu) trăiește izolat de lume, străduindu-se să aibă grijă singur de copilașul său, Henry, după moartea lui Veil. Dar când cel mic se îmbolnăvește în mod misterios, Sunny trebuie să plece – alături de Bajie (Nick Frost) – înapoi în Badlands, regiune destabilizată în urma conflicului dintre The Widow (Beecham) și Baronul Chau (Eleanor Matsuura). Acum, că nu mai este sprijinită de Tilda (Ioannides) sau Waldo (Stephen Lang), The Widow trebuie să-și găsească aliați noi: Lydia (Orla Brady) și Nathaniel Moon (Sherman Augustus) – fostul regent care și-a pierdut mâna din cauza lui Sunny și Bajie, în sezonul 2. Dar când un lider nomad misterios pe nume Pilgrim (Babou Ceesay) sosește în Badlands, decis să reinstaureze civilizația Azra și să dea naștere unei noi ere a „păcii”, dușmanii de altădată trebuie să facă front comun, pentru a apăra zona.

Pe lângă Toussaint și Ceesay, din distribuția noului sezon mai fac parte: Sherman Augustus („Westworld”), care este Moon; Ella-Rae Smith („Clique”), care o joacă pe Nix; Lewis Tan („Iron Fist”), cre este Gaius; Dean-Charles Chapman („Urzeala tronurilor”), care este Castor. Pe lângă Wu, Beecham și Ioannides, în poveste revin Aramis Knight („Jocul lui Ender”), care este M.K.; Orla Brady („Fringe”), care o joacă pe Lydia; Nick Frost („Lupta cu zombi”), care îl joacă pe Bajie.

„Into the Badlands” este o producție AMC Studios, creată de producătorii executivi, showrunner-ii și scenariștii Alfred Gough și Miles Millar. Producători executivi sunt Stacey Sher, Michael Shamberg (ambii nominalizați la Oscar), David Dobkin, Stephen Fung, Michael Taylor și Daniel Wu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.