Motorola anunță o nouă generație a familiei edge, cu un design reinterpretat și o cameră foto îmbunătățită,

0
219
Ascultă acest articol


Motorola anunță cea mai echilibrată gamă din familia edge, formată din modelele motorola edge 50 ultra, motorola edge 50 pro și motorola edge 50 fusion, marcând începutul unei noi ere în categoria sa de dispozitive premium.

Disponibilitate și preț – noua familie motorola edge

Motorola edge 50 pro este disponibil începând cu 16 aprilie la partenerii Motorola din România: Altex & Media Galaxy, Digi, eMAG, Flanco, Orange,Telekom și Vodafone. Varianta de 12/512GB vine la un preț recomandat de 2999 lei cu TVA inclus.

Motorola edge 50 fusion va fi disponibil din luna mai la eMAG. Varianta 12/512GB are un preț recomandat de 1799 lei TVA inclus.

Iar modelul edge 50 ultra, varianta 16GB/ 1TB va fi disponibil de la începutul lunii iunie la prețul recomandat de 3999 RON TVA inclus.

Motorola pune accentul pe aspectele care contează cu adevărat, iar aceste noi dispozitive au un modul avansat de camere foto ce oferă îmbunătățiri bazate pe inteligența artificială, aducând pe piață prima cameră și primul display din lume pe un smartphone, validate1 PantoneTM.

Seria motorola edge 50 se bazează pe armonie. Iar rezultatul se vede în designul ergonomic, cu texturi și forme curbate interesante, plăcute la atingere.

Cu finisaje din materiale premium precum lemn veritabil², polimer perlat realizat manual în Italia, dar și piele vegană, telefoanele sunt disponibile în cele mai noi culori aflate în tendințe și au protecție IP683 la scufundarea sub apă.

Cu un accent sporit pe imagine și captarea de clipuri video, noile dispozitive motorola edge oferă o experiență completă atunci când vine vorba despre camera foto: de la simpla activare a camerei cu ajutorul moto gestures, până la hardware de ultimă generație, software bazat pe inteligență artificială și capacități de editare a imaginilor prin validarea culorilor, asigurând rezultate uimitoare de fiecare dată.

moto ai joacă un rol esențial în îmbunătățirea fiecărei interacțiuni, permițându-le utilizatorilor să creeze conținut în mod intuitiv, să-și personalizeze dispozitivul, să obțină rapid informațiile pe care le caută și să realizeze mai multe lucruri în mai puțin timp.

Capabilitățile moto ai sunt prezente în toate aspectele telefoanelor, de la camera foto la o aplicație generativă care oferă suport pentru stabilirea temei dispozitivului, la navigare și căutare. Cu noua familie edge, utilizatorii vor experimenta progrese în ceea ce privește calitatea imaginii și cele mai avansate soluții Motorola pentru captarea cadrelor în mișcare.

Cu o tehnologie îmbunătățită de autofocalizare, datorită senzorilor camerei și pixelilor mai mari, dispozitivele oferă o performanță îmbunătățită și în condiții de iluminare scăzută sau chiar în condiții de utilizare în timpul nopții.

Google Photos este aplicația de galerie nativă a Motorola pentru fotografii și videoclipuri. În săptămânile următoare, utilizatorii vor putea accesa și mai multe instrumente de editare îmbunătățite pe bază de de inteligență artificială4, direct pe smartphone-urile lor prin intermediul Google Photos, inclusiv: Magic Editor, Magic Eraser, Photo Unblur și multe altele.

Din familia motorola edge 50 face parte edge 50 pro, primul smartphone din lume cu o cameră foto și cu un ecran validat PantoneTM¹, dezvoltat împreună cu cercetătorii în domeniul culorilor de la Institutul Pantone. Utilizatorii pot capta și vizualiza cu încredere lumea exact așa cum o văd, cu ajutorul culorilor și tonurilor de piele validate de Pantone. Fiecare dispozitiv validat Pantone a îndeplinit criteriile de evaluare și clasificare Pantone, simulând în mod autentic întreaga gamă de culori realiste Pantone1. De asemenea, prin certificarea Pantone SkinTone™1, utilizatorii pot fi siguri că imaginile captate cu ajutorul camerei foto și tot ceea ce văd pe ecran, reprezintă cu adevărat spectrul vast și autentic al tonurilor pielii umane.

Motorola își extinde, de asemenea, ecosistemul de dispozitive prin anunțarea noii familii moto buds, care include moto buds+ cu sound by Bose, pentru o pereche de căști care combină expertiza Motorola și Bose, pentru a le oferi utilizatorilor o experiență audio de înaltă calitate.

motorola edge 50 pro: combinația perfectă de stil și funcționalități smart

fișierelor. Are încărcare TurboPower™ la 125 W pentru alimentare rapidă și încărcare wireless10 TurboPower™ de 50 W pentru manevrare confortabilă, fără efort. Pe lângă faptul ca este ușor, acesta are si protectie IP68la scufundarea sub apă.

motorola edge 50 ultra: combinația perfectă de stil și funcții inteligente

În plus, cu motorola edge 50 ultra, utilizatorii au opțiuni suplimentare pentru crearea de imagini de fundal personalizate pentru dispozitivul lor, cu moto ai. Cu funcția Style Sync, aceștia își pot extinde stilul personal, în așa fel încât acesta să fie reflectat inclusiv de dispozitivul lor, prin captarea și încărcarea unei fotografii cu modelul ținutei lor pentru a genera mai multe imagini unice.

Acest nou flagship dispune și de un ecran mare Super HD (1220p) pOLED de 6,67″, ce redă culori vibrante și oferă o rezoluție cu 13% mai mare decât cel al generației anterioare, astfel încât utilizatorii se vor bucura de imagini mai clare și cu mai puține distorsiuni. Pentru a completa experiența de divertisment, edge 50 ultra integrează suport pentru Dolby Atmos®, iar utilizatorii se pot bucura de o mai mare claritate a sunetului atunci ascultă conținutul lor favorit, indiferent dacă îl redau prin difuzoarele stereo mari ale dispozitivului sau prin căști. Edge 50 ultra dispune, de asemenea, de suport pentru Dolby® Head Tracking5, care este activat atunci când telefonul este asociat cu moto buds+. Prin recalibrarea sunetului pe măsură ce utilizatorii își deplasează capul, Dolby Head Tracking le oferă o experiență mai naturală și mai realistă.

motorola edge 50 ultra este echipat cu un procesor Snapdragon® 8s Gen 3, care alimentează toate caracteristicile cheie ale telefonului. Astfel, utilizatorii pot experimenta viteza și performanța premium în toate zonele, de la procesarea imaginilor, la jocuri, navigare web, audio și multe altele. Cu 16GB de RAM cu RAM Boost6 și  1TB spațiu de stocare7, clienții se bucură de multitasking fără efort și de spațiu extins pentru toate fotografiile, filmele, aplicațiile și jocurile.

Noul motorola edge 50 ultra utilizează tehnologia UWB (Ultra Wideband), transformând modul în care utilizatorii interacționează cu dispozitivele din apropierea lor. UWB este un protocol radio rapid, cu putere redusă și securitate sporită, utilizat pentru a determina locația

cu o precizie de până la 10-30 cm. De exemplu, utilizatorii pot intra în diferite încăperi ale casei lor fără a fi nevoie să își reconecteze din nou dispozitivele sau setările personalizate. Cu ajutorul UWB, consumatorii vor putea să-și găsească familia și prietenii în zonele aglomerate cu o precizie de un centimetru sau chiar să se apropie de vehiculul lor și să îl deblocheze automat.

Pentru a alimenta toate aceste experiențe, edge 50 ultra integrează o baterie compactă de 4500 mAh cu încărcare TurboPowerTM la 125 W – pentru a furniza energie pentru în doar patru minute de încărcare8,9. În plus, este compatibil cu încărcare wireless de 50 W10, astfel încât utilizatorii își pot reîncărca rapid dispozitivul fără a mai fi incomodați de cabluri și fire. Aceștia pot chiar să își împartă energia cu alte dispozitive cu ajutorul distribuirii wireless a energiei.

motorola edge 50 fusion: o experiență pe mobil perfect echilibrată

Ecosistemul de dispozitive devine și mai bogat: noua familie moto buds 

Pe lângă seria Edge 50, Motorola este lansează și noua familie moto buds, din care fac parte moto buds+ Sound by Bose și moto buds. Noile căști vor oferi o experiență mai simplă și mai imersivă în ecosistemul Motorola, cu Hi-Res Audio12 și Dynamic Active Noise Cancellation13, toate într-un design modern, rezistent la apă15.

Moto buds + vor fi disponibile în România începând din luna aprilie, la partenerii Motorola, la prețul recomandat de 699 RON. 

Moto buds vor fi disponibile din luna mai la prețul recomandat de 299 RON.

Motorola și Bose, două branduri iconice cu un angajament comun față de inovație, au lucrat împreună la noile moto buds+, cu sunet marca Bose. Acestea au avantajul expertizei Bose și oferă o experiență de neegalat, integrând și anularea activă a zgomotului13 și reglarea EQ, pentru un sunet uimitor, de înaltă calitate, în mișcare. moto Buds+ au fost certificate de Bose pentru a oferi o experiență audio fără precedent pentru franciză. moto Buds+ sunt, de asemenea, compatibile cu Dolby Head Trackingatunci când sunt asociate cu cea mai recentă familie de smartphone-uri motorola edge cu Dolby Atmos care dispun de această ultimă inovație, precum motorola edge 50 ultra și edge 50 pro.

Dolby Head Tracking le oferă utilizatorilor o experiență de sunet mai naturală și mai realistă, recalibrând sunetul în timp ce își deplasează capul. Atunci când sunt folosite pentru a reda conținut compatibil Dolby Atmos, utilizatorii se vor bucura, de asemenea, de o experiență de sunet și mai performantă, cu mai multă claritate, mai multe detalii și mai multă profunzime.

În plus, Motorola anunță și moto buds, o pereche de căști care oferă un sistem de sunet certificat Hi-Res Audio11, la calitate de studio, pentru a le oferi utilizatorilor o experiență audio echilibrată, dar de calitate. Ambele căști integrează, de asemenea, funcția Dynamic Adaptive Noise Cancellation12, utilă pentru a elimina distragerile, în așa fel încât utilizatorii să se poată bucura de muzica sau podcastul lor preferat în liniște.

Noi funcții UX și de software de la Motorola

O interfață nou proiectată, Hello UX, oferă o experiență de utilizare intuitivă și personalizată, cu opțiuni personalizabile, gesturi intuitive, un mediu sigur pentru copiii cu Family Space, conectivitate versatilă și setări de securitate complete prin Moto Secure. Aceste caracteristici fac ca dispozitivul să fie o alegere atrăgătoare pentru utilizatorii care caută un smartphone ce acordă prioritate ușurinței în utilizare, personalizării și securității.

Cu motorola edge 50 ultra, Hello UX continuă să evolueze, devenind și mai utilă, datorită moto ai. Indiferent dacă cineva este un cunoscător în materie de tehnologie sau deține pentru prima dată un smartphone, Hello UX le facilitează utilizatorilor navigarea pe dispozitivul lor, identificarea informațiilor pe care le caută și realizarea mai multor activități într-un timp mai scurt. Aceștia vor putea glisa în sus în bara de aplicații pentru a căuta aplicații, contacte și setări – și, în curând, vor putea folosi aceeași funcție de căutare pentru a accesa și mai multe informații de pe dispozitivul lor, cu ajutorul de căutare pe web și al inteligenței artificiale generative.

Familia motorola edge 50 vine și cu Smart Connect, o nouă aplicație software care integrează ecosistemele Lenovo și Motorola, creând o experiență unificată și fluidă pentru mai multe dispozitive. Astfel, utilizatorii pot efectua apeluri, pot trimite mesaje text și distribui fără efort fișiere între dispozitivele Lenovo și Motorola, inclusiv laptopuri, tablete16 și smartphone-uri. De asemenea, aceștia pot amplifica simplu și rapid tot ce este afișat pe telefoanele lor pe un ecran mai mare17.  De exemplu, pot muta cu ușurință jocuri, filme, emisiuni TV și aplicații de pe telefonul lor pe un televizor17 sau pe tabletă pentru mai mult spațiu pentru lucru și jocuri.

Familia motorola edge 50 reprezintă un semn al excelenței smartphone-urilor, oferind ceva pentru toată lumea. Fie că este vorba despre a surprinde amintiri cu prietenii, a rămâne conectat în mișcare sau pur și simplu a exprima stilul personal, există un dispozitiv în această gamă care se potrivește diverselor nevoi.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.