ALZARA Radiant Echoes a fost finanțat integral în mai puțin de 48 de ore

0
242
Ascultă acest articol


ALZARA Radiant Echoes, JRPG-ul inspirat de clasicii genului, și-a atins obiectivul de finanțare în mai puțin de 48 de ore. Dezvoltatorul francez Studio Camelia a lansat săptămâna aceasta campania Kickstarter iar cu sprijinul comunității a ajuns la peste 100.000 de euro în finanțare.

Dezvoltat în colaborare cu compozitorul japonez Motoi Sakuraba (Dark Souls, Golden Sun) și artistul Yoshiro Ambe (Genshin Impact, Fire Emblem Heroes, Trials of Mana), ALZARA Radiant Echoes este un JRPG 3D turn-based care urmează să fie lansat pe PC și console în 2026.

În ALZARA Radiant Echoes, jucătorii explorează un arhipelag mediteranean fantastic într-o lume aflată în pragul războiului. Urmând a fi lansat pe PC și console în 2026, jocul va oferi o abordare nouă a genului JRPG cu un sistem de luptă dinamic care permite jucătorilor să schimbe tactic eroii și să-și împartă abilități magice pentru a obține diverse avantaje.

Studio Camelia este un dezvoltator de jocuri video fondat în 2021 de către veterani ai industriei care doresc să aducă modernitate genului JRPG. Printre reușitele lor se numără francize lăudate precum Ghost Recon, Dead Cells, Wakfu, Haven și Foretales. Echipa dorește să ofere noi experiențe captivante prin lumea fantastică intrigantă și prin gameplay-ul captivant atât pentru jucătorii experimentați, cât și pentru cei noi.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.